A szemed formája nagyon sokat elárul a személyiségedről

A szemed formája nagyon sokat elárul a személyiségedről

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / A szemed formája nagyon sokat elárul a személyiségedről

Mélyen ülő szemek

Ha leginkább ez jellemzi a szemeidet, az arra utal, hogy te cseppet sem vagy felszínes. Nagy tehetséggel tudod megfigyelni a környezetedet, az embereket, mindazt, ami körülötted történik, és a legapróbb részletek sem tudják elkerülni a figyelmed. Talán ez az oka annak, hogy mindenkit jól kiismersz, alig néhány perc alatt, ráadásul empatikus képességeid csak még inkább segítenek ebben.

Kör alakú szemek

Te vagy az őszinteség mintaképe, az a személy, aki mindig elmondja a véleményét. Persze igyekszel figyelni arra, hogy ne bánts meg ezzel másokat, de akkor is úgy gondolod, hogy mindenkinek az igazat kell mondani. Nem vagy az a típus, aki sokáig csendben maradna, ezért a munkahelyeden is mindenki ismer téged. Ehhez a szociális jellemhez impulzív viselkedés is társul, ezért sokszor vagy lobbanékony, és hirtelen hozol döntéseket.

Távol ülő szemek

Biztos, hogy te egy kalandor lélek vagy, aki imádja a spontán kirándulásokat, programokat, és tudod, hogyan érezd jól magad. A mottód, hogy az élettel sodródni kell, mert az előre tervezés csak csalódásokat szül. Érdekelnek az újdonságok, ezért szívesen próbálsz ki olyan dolgokat, hobbikat, sportokat, amiket nem ismersz, mert szereted kiszélesíteni a komfortzónádat. Rengeteg barátod van laza és vidám hozzáállásod miatt, és annyi biztos, hogy te ritkán ülsz otthon egyedül péntek este!

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást