Szálelrendezéses szemöldöktetoválás: A legújabb trend

Szálelrendezéses szemöldöktetoválás: A legújabb trend

Címlap / Stílus / Arc / Szálelrendezéses szemöldöktetoválás: A legújabb trend

Az arc karakterét talán a szemöldök határozza meg a legjobban, ezért sok nőt foglalkoztat, hogy milyen szemöldököt hord. Gondoljunk csak bele, hányan rajzoljuk nap, mint nap! Az utóbbi időben változás figyelhető meg a szemöldök trendben, a terület pedig a szokottnál is nagyobb figyelmet kap.

Az elkészített sminktetoválások nagy része manapság szemöldöktetoválás. Londonban, a szigetország legnagyobb, kozmetikusoknak megrendezett szépségipari kiállításán már megfigyelhető volt a trend, hogy a legtöbb nőnek szépen megformázott, szinte műgonddal megalkotott szemöldöke van, mégpedig nagyon trendi, kissé vastag és szögletes formával. 

Különösen nagy öröm volt látni, hogy nem csökken a nők érdeklődése a témában. A londoni és a magyar nőket is egyre jobban foglalkoztatja az arcukat meghatározó szemöldökük! – mondta Kalcsu Kati mesterkozmetikus, sminktetoválás szakértő, a Kalcsu Kati Szépségszalon tulajdonosa.

Hogyan változik a trend?

Néhány évvel ezelőtt a vékony szemöldök volt a divat, íves formával, aminek hatására sokan szinte teljesen kiszedték a szemöldöküket. Ma már tudjuk, kár volt. A szemöldök trend átalakult, és 2015-ben újra a vastagabb szemöldök hódit. Ha követtük a nemrégiben megrendezett filmes díjátadókat, akkor láthattuk, hogy a sztárok is a nagyobb szemöldök volumen mellett tették le a voksukat. Ennek megfelelően adottságaikhoz mérten vastagabb és inkább szögletes formával jelentek meg a vörös szőnyegen.

Szálrendezés: A szálazott szemöldök legújabb trendje

A szemöldöktetoválás, pontosabban a szálazott szemöldöktetoválás jelenleg robbanásszerű fejlődésen megy keresztül. A szálazás azt jelenti, hogy a tetoválás során finom szemöldökszálakat tetoválunk, melyekkel az eredeti szálakat imitáljuk. Nem mindegy azonban, hogyan rendezzük el azokat a szálakat! A technológia egyre kifinomultabb megjelenést tesz lehetővé, így a legújabb trend már a természetes szemöldök növekedési szálirányát is követi. Ha valaki alaposan megnézi a tükörben a szemöldökét, látni fogja, hogyan változik a szálirány. Míg az elején többnyire felfelé, kissé döntve nő, addig kifelé haladva egyre jobban elfekszik. Megfigyelhető továbbá egy V alak, mely az alsó és felső tartomány találkozásánál helyezkedik el. A szemöldök vége pedig egyénenként változik.

A fentiek miatt mostanában mára a szálirány vált a sminktetoválókat foglalkoztató egyik leglényegesebb kérdéssé. Egyáltalán nem túlzás azt állítani, hogy a természetességre törekedve egyre több nő teszi le a voksát a sminktetoválás mellett, mert szeretnének minden nap ápolt, igényes megjelenést. Ehhez pedig nagyban hozzátartozik a sokat emlegettet szemöldök igényes formázása.


Kalcsu Kati mesterkozmetikus, sminktetoválás szakértő, a professzionális sminktetoválás meghonosítója Magyarországon.

1997 óta foglalkozik sminktetoválással, mely idő alatt több ezer nőt varázsolt szebbé. 2001-ben alapította meg a Kalcsu Kati Szépségszalont, amely élen jár a hazai sminktetoválók képzésében valamint a legújabb sminktetováló trendek és technikák kifejlesztésében.

Nevükhöz fűződik a szálazott szemöldöktetoválás és a kontúr nélküli ajaksatírozás hazai bevezetése.


A ritkás szemöldökre is van megoldás!

A legújabb szálelrendezéses szemöldöktetoválással azoknak a nőknek is vonzóvá válhat a sminktetoválás, akik korábban ódzkodtak tőle. A ritkuló szemöldök gyönyörűen kiegészíthető, vagy akár át is színezhető, és csak egészen közelről vizsgálva vehető észre hogy a szemöldök nem kizárólag szőrszálakból áll. A sminktetoválás legújabb eszközeivel és technikáival bárkinek szép, természetes szemöldöke lehet, mellyel rengeteg időt megspórolhatunk.

Kalcsu Kati Szépségszalon
www.facebook.com/kalcsukati

Kalcsu Kati Szépségszalon
1052 Budapest, Váci utca 8. félemelet 1.
+36 (30) 743 3041

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást