A stylist tanácsa: Nude szín minden alkalomra

A stylist tanácsa: Nude szín minden alkalomra

Címlap / Stílus / Divat / A stylist tanácsa: Nude szín minden alkalomra

Köztudott, hogy a fekete és a fehér színek szinte mindennel jól mutatnak, semlegességükből adódóan könnyen társíthatjuk őket más eltérő árnyalatokhoz. Emellett a két szín mellett a nude szín is hasonlóan praktikus színnek számít a színek egymással történő társítása szempontjából. Nagyon finom és nőies árnyalat.

Barnásabb és világos bőrűeken is nagyon jól mutat.

A nude szín egy bőr színhez közel álló púderes, rózsaszínes árnyalat. Variálhatod bátran pasztell és akár élénkebb árnyalatokkal is, mert mindkét változattal nagyon jól mutat. Ha megjelenésed nagyon visszafogottra tervezed, akkor inkább a pasztell árnyalataiban érdemes inkább gondolkodni.

Ha pedig egy színben isfeltűnőbb szettet szeretnék összerakni, akkor pedig válassz ki egy két olyan árnyalatot, amellyel összevariálva tetszene magadon. Ha elegánsabb stílussal kombinálnád, akkor a fehér, fekete és a szürke tónusaival is szuperül passzol. 

Ha úgy látod, hogy egy kissé talán sápaszt, akkor érdemes egy erőteljesebb színnel összekombinálni. Például, ha a blúzod nude színű, akkor a blézer lehetne élénkebb kék, vagy akár narancs, vagy éppen olyan árnyalat, ami a nudehoz is illik és egyébként is jól áll a színeidhez (szem szín, haj szín, bőr tónus).

Esetleg egy élénk árnyalatú kendő is nagyon jó megoldás lehet. Alapvetően, ha jól sminkeled magad, akkor ez a sápasztó hatás valószínűleg kevésbé érvényesül, elképzelhető, hogy ebben az esetben egy élénkebb rúzs is megteszi.

Tipp: Különösen jól mutat az élénk naranccsal, és a fehérrel.

Nagyon furfangos praktika is rejlik ám ebben a színben. Ha esetleg a lábaidat szeretnéd nyújtani, akkor ezt a szokványosnál is jobban megteheted, ha fekete, vagy valamilyen színes magassarkú helyett egy ilyen árnyalatba bújsz bele. Ez a fortély ruhás és szoknyás összeállításoknál jól működik.

Ha viszont ugyan ezt a hatást szeretnéd elérni, de nadrágos szettet álmodtál meg magadnak, akkor, pedig ha alkatod is engedi egy szűk szárú skinny fazont válassz a nude színhez közel álló tónusok közül (legjobb a bézses és púderes rózsaszín árnyalatok lehetnek).

Ezt a színt aztán igazán bárhova viselheted nem túl hivalkodó, nem túl szexi, persze ez attól is függ, hogy hogyan viseled magadon. Hordd bátran a hétköznapokban, irodában, de még akár alkalmibb eseményeken is tökéletes választást jelenthet. 

Ha esetleg mégis ebben az árnyalatban szeretnél hódítani és a férfi tekinteteket szeretnéd magadra irányítani, akkor egy ilyen árnyalatú, test vonalát követő ruhában biztos lehetsz benne, hogy meg lesz a hatás.

Ha egy ilyen színű ruhadarabot viselsz, mindamellett, hogy alapvetően egy diszkrét árnyalatról beszélünk, egyúttal kelthet a szemlélőben egy olyan hirtelen benyomást, mintha a ruha a bőröd fojtatása lenne.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást