Miért olyan jólöltözöttek az olasz nők? Íme az 5 titok, amit elleshetsz tőlük

Miért olyan jólöltözöttek az olasz nők? Íme az 5 titok, amit elleshetsz tőlük

Címlap / Stílus / Divat / Miért olyan jólöltözöttek az olasz nők? Íme az 5 titok, amit elleshetsz tőlük

Harsány minták

Az olasz nők nem a visszafogottságukról híresek és ez ruháikon is megmutatkozik. Ha ők megérkeznek valahova, biztosra mennek, hogy a belépőjük hatásos legyen. Nem kell hangosnak lenniük ahhoz, hogy feltűnőek legyenek, elég, ha ruházatuk mintája beszél helyettük.

A merész minta az olasz divat védjegye, ami például a Versace ruhadarabjain is rendszerint megjelenik. A Dolce & Gabbana a virágmintáiról is híres, de minden nő megtalálja az olasz divatban a kedvére valót. Olyan motívumot válassz, ami rólad szól, legyen az állatminta, csíkos vagy bármilyen alakzat.

 

 

Szexi, de nem túlzottan

Az olasz divat legalapvetőbb eleme, hogy azt viseljük, amiben szexinek érezzük magunkat, legyen az bármi. Ha jól érzed magad a bőrödben, akkor árad belőled az önbizalom és pontosan ez az, ami az olasz nőket olyan vonzóvá teszik a férfiak szemében. Lehet a viselet átlátszó, de sosem közönséges.

Lehet mélyen a ruha dekoltált vagy mini, de sosem örömlányos. A szexi és az elegáns közötti tökéletes egyensúlyt Itáliában nagyon érzik, ezért is olyan sikeresek az olasz divatházak. A titok az egyszerű, de szexin sliccelt ruhákban, illetve kellően merész, mégis romantikus felsőkben rejlik. Olyat válassz, amiben komfortosan érzed magad kívánatosnak.

 

 

Oldalak: 1 2 3

1 hozzászólás

  • Mészner
    2021.05.09., 16:24

    A hatvanas ,hetvenes években a Magyar nők ,nagy többségében legalább olyan jól öltözöttek és csinosak voltak, mint az Olasz nők. Sajnos átalakult a divat és kevésbé hangsúlyos a Magyar nők körében az olasz divat, pedig jó lenne.

    Válasz

Írj egy hozzászólást