5+1 stílusos kánikula frizura

5+1 stílusos kánikula frizura

Címlap / Stílus / Haj / 5+1 stílusos kánikula frizura

Sokan vágyunk hosszú, csaknem derékig érő fürtökre, ám nyáron a tikkasztó hőségben mégis gyakran a pokolba kívánjuk a hajunkat. Hogy ne melegítsen, többnyire csak fogunk egy hajgumit és összekötjük. Idén nyáron azonban próbálj ki valami mást, legyél trendi és a klasszikus copf helyett válaszd a következőket!

1/6 Copf fonatokkal

Igazi klasszikus nyári hajviselet a copf. Ha azonban nem vagyunk elég ötletesek, akkor unalmasnak is tűnhet. Máris itt egy remek megoldás, ami praktikus és igazán jól néz ki!

A fejtetődön lévő tincseidet kissé tupírozd fel, az alatta, oldalt lévőeket pedig válaszd le, fond be parkettafonással és vezesd hátra.

Hátul, magasan kösd össze, mint egy hagyományos copfot, majd a lófarkadból válassz ki egy-két tincset, amit befonsz. A befont tincsek végére még csak hajgumit sem kel kötnöd, a lényeg, hogy laza hatást keltsen.

2/6 Laza nyári copf

Egy copf is lehet elegáns és szexi, ezt bizonyítja a következő frizura is, amit akár egy nyári kertmozi alkalmával, buliban és akár a tengerparton sétálva is hordhatsz.

Igazán egyszerű az elkészítése, lényeg, hogy ennél a verziónál a tarkódnál kötöd össze a hajadat.

Ha ez megvan, lazítsd meg a fejed tetején, semmiképp ne legyen szoros, az arcod mellett pedig húzz ki egy-egy tincset.

Végül, hogy a hajgumi ne látszódjon, tekerj köré egy tincset és rögzítsd hullámcsattal. Válassz hozzá egy feltűnő fülbevalót és igazi istennő leszel vele!

 

3/6 Fonat a fejtetőn

Ha szeretnéd a hajadat inkább kiengedve hordani, de nem akarod, hogy az arcodba lógjanak a tincseid, akkor válaszd a következő frizurát!

Válassz le egy nagyobb részt a homlokod felett, majd kezdd el fonni hátrafelé vezetve.

Ha elértél a fejed búbjáig, kösd össze a copfot. Így is hagyhatod, de ha tovább kombinálnád, a copfból készítsd egy laza kontyot és úgy rögzítsd.

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»