Stílus és kényelem, azaz a női top 5 tavaszi kabát

Stílus és kényelem, azaz a női top 5 tavaszi kabát

Címlap / Stílus / Divat / Stílus és kényelem, azaz a női top 5 tavaszi kabát

Tavasszal minden életre kell: mi is! A tél után, alig tudjuk kivárni, hogy lazább ruházatot vegyünk fel. Még nincsen túl meleg, ezért a tavaszi női kabát egy kötelező elem, amikor elindulsz valahová. Ma megmutatjuk a kedvenc átmeneti kabátjainkat. Érdekes? Olvasd el az írásunkat! (x)

Tűzdelt női tavaszi kabát

A mi kedvencünk ebben a szezonban (és a korábbiakban, mert ez határozottan a legdivatosabb külső ruházat) az a tűzdelt női kabát. A tavaszi változat ennek a tűzdelt kabátnak könnyebb a télinél, ugyanis nem rendelkezik ilyen vastag béléssel, de elengedhetetlen még a hűvös hajnalokra, vagy estékre. Ez egy univerzális megoldás az irodában, a hivatalosabb alkalmakra, de a lazább és spontán találkozókon is megállja a helyét.

Azért aggódsz, hogy a tűzdelt kabátban nem fogsz jól kinézni? Válaszd az illeszkedő modellt, vagy a díszített szíjasat a deréknál. Ennek köszönhetően kiválóan fogsz kinézni, mint a tűzdelt kabátban. Ha pedig, egy kis eleganciát keresel, válaszd a szőrmés modellt, vagy a díszített, kontrasztos cipzáros verziót. Ez a tűzdelt női tavaszi kabát, mindenkinek tetszeni fog: https://ozonee.hu/hun_m_Noi_Dzsekik_Steppelt-dzsekik-6936.html.

Női tavaszi parka kabát

És most valami, a fázósaknak. Tavasszal a hőmérséklet némileg magasabb, de nem jelenti azt, hogy csak egy sima melegítőfelsőben tudunk járni. Ha azoknak a táborát erősíted, akik folyamatosan fáznak, határozottan javasoljuk, hogy olyan termékeket válassz, ami melegebb. Talán a női tavaszi parka kabát lesz az, ami számodra készült? Hosszabb, mint a klasszikus kabát, melegebb és mindig divatos. Ha hozzá felveszel egy pulóvert és farmernadrágot a parka kiválóan fog kinézni bokacsizmával. Mindenképpen javasoljuk a parkát khaki színben, vagy bézs színben. Univerzálisak és könnyen stilizálhatóak: https://ozonee.hu/hun_m_Noi_Dzsekik_Parka-kabatok-6935.html. Mi szeretjük!

Átmeneti női bomber típusú dzseki

A következő kedvencünk a legdivatosabb ebben a szezonban a bomberdzseki. Szemet szúrt ennek a sportos verziója, rávarrással és felirattal, pont úgy, mint az amerikai egyetemeken. Farmernadrággal és hátizsákkal kiválóan néz ki: ez egy ideális stilizáció, nem csak az iskolába. Ugyanakkor el kell ismerni, hogy a tavaszi bomber típusú női dzseki, kevésbé hivatalosabb, mint a tűzdelt kabát, vagy a parka, ezért ezt csak, akkor vedd fel, ha találkozókra mész az ismerősökkel, vagy a moziba: https://ozonee.hu/hun_m_Noi_Dzsekik_Atmeneti-dzsekik-6931.html

Sportos tavaszi női kabát

Az átmeneti női sportos kabát, ez is egy nem hivatalos modell, de aki sportol, hegyekben túrázik, vagy legalább kutyát sétáltat, az tudja, hogy ez egy elengedhetetlen modell a szekrényben. Kényelmes, komfortos, ugyanakkor divatos – a tavaszi sportos kabát meg kell, hogy jelenjen a te ruhatáradban. Legyen mindig kéz alatt: soha nem tudhatod, hogy mikor lesz rá szükséged!

A te kedvenc női tavaszi kabátod

Természetesen ez is megtalálható, a mi top 5 listánkon. Miért? Mert a trendek nagyon fontosak, de nem a legfontosabbak. A legfontosabb az, hogy jól érezd magad benne. Válaszd ki tehát a modellt, ami a legjobban tetszik neked, amiben komfortosan fogod magad érezni és illeszkedni fog a többi ruházathoz. A női tavaszi kabát vár rád már az Ozonee boltjában. Találsz itt még más ruhát is, amivel megváltoztathatod a szekrényedet, anélkül hogy rengeteg pénzt költenél. Gyere hozzánk vásárolni!

VIDEO Ezzel a szájfestéssel nagyíthatod az ajkaidat optikailag

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!