Amit sosem lenne szabad kiposztolnod a facebook faladra

Amit sosem lenne szabad kiposztolnod a facebook faladra

Címlap / Kikapcsolódás / Tech és kütyük / Amit sosem lenne szabad kiposztolnod a facebook faladra

A kapcsolatod bizonyos részleteit

Az elmúlt években statisztikák bebizonyították, hogy a Facebook egyike a leggyakoribb válóokoknak, több dolog miatt is. Épp ezért nagyon fontos odafigyelned arra, hogy ne posztolj részleteket a kapcsolatodról a közösségi oldalra.

Nem kell a régi munkatársaidnak tudniuk, milyen becenevet találtál ki a pasidnak, ahogy azt sem kell mindenki tudtára adnod, ha épp rosszban vagytok, és egy időre szünetet tartotok.

Nagyon sokan ugyanis minden apró részletet megosztanak az adatlapjukon, így gyakran megesik, hogy mindent tudsz egy olyan ember szerelmi életéről, akivel élőben maximum egyszer futottál össze.

Ráadásul már csak azért sem szabad ezeket közzé tenni, mert könnyen el is veszítheted a partnered tiszteletét és bizalmát.

A pontos lakhelyed

Azzal nincs semmi gond, hogy kiteszed az adatlapodra, melyik városban élsz, és az sem probléma, ha nyaraláskor feltünteted, épp hol pihensz.

Azonban soha ne tedd közzé, hogy konkrétan melyik utcában, melyik házszám alatt élsz, és olyan képet se tegyél ki, amin a lakásod előtt állsz!

A modern technológia világában már a tolvajok is használják az internetet, és ha tudják a konkrét lakcímedet vagy felismerik az épületet, és látják, hogy nem vagy épp otthon, könnyen be is törhetnek hozzád.

Ez egyáltalán nem játék, ezért bőven elég, ha csak a közeli barátaid, rokonaid tudják, hol laksz pontosan!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást