Életmód / Lélek

10 mondat, amit soha ne mondj egy telt nőnek

Nem is vagy duci!

Minden formás nő tudja hogy formás, minden duci nő tudja, hogy duci és a kifejezetten kövér lányok is tisztában vannak azzal, hogy túlsúlyosak, nem kell álszenteskedni. Lehet, hogy pont egy olyan lánynak mondod ezt, aki már megbékélt az alkatával, úgyhogy semmi szükség az ilyen „kedveskedésekre”. 

De az arcod olyan szép!

Ezzel azt közlöd vele, hogy a teste viszont nem az, úgyhogy ne lepődj meg, ha nem bókként fogja fel. Lehet, hogy sok munkája van a testében, vagy betegség miatt lett teltebb, sosem tudhatod, mi áll a háttérben.

Te fogytál?

Ezt csak akkor mondd egy duci nőnek, ha tényleg feltűnően vékonyabb, mint amilyennek utoljára láttad, pusztán udvariaskodásból ne. Egyrészt egyből átlát a szitán, hogy nem őszintén kérdezed, másrészt kifejezetten leereszkedő, hogy ezzel próbálod meg jobb kedvre deríteni.

Életmódot kellene váltanod

Az egyik telt barátnőmnek van a társaságban a legegészségesebb vérképe és ismerek egy nagydarab lányt, aki versenyszerűen vízilabdázik. Attól még, hogy valaki nem nádszálvékony, még nem biztos, hogy egészségtelenül él. Vannak izmosabb, nagyobb és teltebb testű nők is, akik köszönik, jól vannak és nincs szükségül semmilyen életmódváltásra. 

Uhh, olyan kövér vagyok!

Ha nem vagy kövér, tudod, hogy nem vagy kövér, ezért egy telt nő társaságában látványosan azt hangoztatni, hogy mennyire meghíztál, felettébb tapintatlan dolog. Egyrészt ne beszélj negatívan a saját testedről, másrészt, ha valóban kövérnek tartod magad és feleakkora vagy, mint a telt lány, akkor egyértelmű, hogy az ő testéről mit gondolsz. 

A cikk a következő oldalon folytatódik. Kattints ide a lapozáshoz >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást