Sminkszakértőnk tavaszi tippje: Színes füstös szemek kis fénnyel

Sminkszakértőnk tavaszi tippje: Színes füstös szemek kis fénnyel

Címlap / Stílus / Arc / Sminkszakértőnk tavaszi tippje: Színes füstös szemek kis fénnyel

Unod már a fekete füstös szemet? Esetleg túl erősnek és nehéznek találod? Akkor mindenképp próbáld ki az új trendet, a fénylő, színes füstös szemfestést! Gyönyörűen mutat drágakő árnyalatokban zölddel, kékkel vagy lilával. Én az utóbbin keresztül mutatom be nektek az egyébként pofon egyszerű elkészítését. Próbáljátok ki ti is!

Alapozás

Mint mindig, most is a szemhéj alapozásával kezdjük a sminkelést. Erre jobban tapad a szemhéjpúder és tartósabbá is válik a szemfestés.

Szemhéjfestés

Válasszunk egy selyemfényű festéket, ami kiemeli a szemünk színét. Én a zöldes árnyalatú szememhez egy lila pigmentet választottam, az e.l.f. Magical Maroont.
Vigyük fel a szemhéj teljes felületére és az alsó szempillákhoz is, majd a széleket puhítsuk el a füstös hatás kedvéért.

Utolsó simítások

Már csak néhány dolgunk maradt: egy matt csontszínnel menjünk körbe az előbb felvitt festék mentén, és tökéletesítsük a füstös hatást.
Az alsó és felső vízvonalat húzzuk ki egy fekete vízálló szemceruzával vagy zselés tussal, spirálozzunk és kész is a trendi, színes füstös szem!

Mivel párosítsam?

Én a nyáriasabb, üde hangulat kedvéért barack szájfénnyel és pirosítóval kombináltam a lila szemhéjat.
Akár a barack, akár a rózsaszín mellett döntötök, ügyeljetek rá, hogy harmonizáljon az ajkak és az orcák árnyalata.

VIDEO Van egy sminktrükk, amitől nagyobb és igézőbb lesz a szemed

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!