A sminkelés férfiszemmel

A sminkelés férfiszemmel

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / A sminkelés férfiszemmel

Szeretnéd tudni mit gondolnak a pasik a sminkről? Mi megkérdeztük. Íme mi a férfiak véleménye a túl sok sminkről.

„Volt egy barátnőm, akit sohase láttam smink nélkül. Mindig megvárta amíg lefekszem, azután kiment lemosni a sminkjét, majd a sötétben visszabukdácsolt a szobába és lefeküdt ő is. A következő reggelen, nem számít milyen korán keltem, ő már teljesen ki volt „vakolva”. Még mindig arra gyanakszom, hogy altatót kevert az italomba minden egyes alkalommal, hogy le tudja mosni azt a hatalmas mennyiségű sminket, amely elengedhetetlen volt számára. A lányt ismerve nem lepődnék meg rajta…”

„Egy kevés smink „minőséginek” hat, de a túlzásba vitt sminkelés olyan, mintha az ember kapna egy e-mailt, hogy megnyerte a lutri fődíját, de nem írják oda mennyit nyert. Olyannal járni, aki nem akarja megmutatni igazi arcát egy kicsit aggasztó – vajon mit rejteget?

„A férfiak esetében azt kapod amit látsz. A lányoknál viszont olyan, mintha kaptak volna egy isteni ajándékot, a smink készletet, mely megengedi számukra, hogy rút kiskacsából gyönyörű hattyúvá változzanak. Talán úgy érzik, hogy ha smink nélkül jelennek meg elveszítik ezt a fölényüket. Miután megmutatták igazi arcukat, többé nem lehet rejtegetnivalójuk.”

„Nyilvánvaló, hogy a csillogó tévéműsorokat és magazinokat okoljuk ezért, melyek tökéletes, azonban nem valóságos képeket mutatnak a nőkről. Ezért a legtöbb lány úgy akar kinézni, mint a Szex és New York szereplői, de őszintén szólva a pasiknak nem ilyen lányokra van szükségük. Mi is meglepődünk mikor olyan nőket látunk, mint Lady Gaga, azonban nem a jó értelemben. Mi sokkal inkább egy egyszerű, természetes lányra vágyunk, mert hosszútávon csak egy ilyen lányt tudunk elképzelni magunk mellett. Azok a csajok akik minden szempontból karbantartják magukat és mindig tökéletesek, unalmassá válnak és általában érdekesebb dolgokhoz nem értenek. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy nem szeretjük a sminket. Egy diszkrét smink, mely kiemeli a természetes szépséget nem elítélendő, csupán a túlzásba vitt, többrétegű kémiai anyagok használata, melyek eltörlik az arc igazi vonásait.”

„Valójában, mi férfiak szeretjük smink nélkül látni kedvesünket, hiszen ez egy privilégium. Nekünk különleges „hozzáférésünk” van ahhoz, amit más nem láthat. A legszexisebb az, amikor egy lány önbecsülése nem folyik le a kagyló lefolyóján, amikor lemosta a sminket. Minket az vonz, ha egy lány jól érzi magát a bőrében és magabiztos. Ez az egész az elvárásokról szól. Mi lenne, ha csak egy kevés sminket viselnének, így egyikőnk se ijedne meg, amikor lemossa a sminket.”

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást