Hobbi / Otthon

Sikkes húsvéti tojások saját kezűleg

Sikkes húsvéti tojások saját kezűleg

Az élet szimbólumának számító tojások a húsvéti ünnep örök szimbólumai. Azért díszítjük és tarkítjuk őket, hogy minél szebb és örömtelibb legyen számunkra ez az “élet”. Lássunk most egy kis szemezgetést néhány csodálatos kézműves tojás közül!

Tojás díszek

Ezek a kedves húsvéti díszeik szürke filcből készültek. Külsejük hímzőfonal díszíti. Belsejük vatelinnel van bélelve. Függőjük, rózsaszínű szalag.

Ár: 2 820 Ft.

Kézműves: Grillo

Színes húsvéti tojáska

6 cm-es hungarocell tojásba voltak szurkálva egyesével a csillogó flitterek. Szalag van rákötve, így akár fel is akasztható, de egy kosárkába téve is nagyon mutatós. Mivel hungarocell az alap, nem törik.

Ár: 850 Ft.

Kézműves: beaFapple

Rózsaszín virágos, húsvéti tojás szett

Romantikus hangulatú, rózsaszín virágokkal díszített garnitúra, mellyel könnyedén igazi húsvétváró hangulatot csempészhetsz otthonodba. 

A szett három darab kézzel díszített, fából készült, akasztóval ellátott tojásból, és három darab, színben hozzá illő gyertyából áll.

Ár: 2 490 Ft.

Kézműves: Memelye

Hagyományos hímes tojás

Egy színre festett hagyományos (erdélyi és baranyai) mintával díszített tyúktojás. Piros-nyers, kék-nyers, kék-fehér, fehér-arany vagy sötétzöld-arany színekben. A tojások népi iparművészeti zsűri által elfogadott alkotások.

Ár: 7 000 Ft/10 db.

Kézműves: katyi

Húsvéti mézeskalács-tojás csomag

10 db fehér,vagy sárga mázas mézeskalács tojás (5×4 cm méretűek). Minden figura egyenként celofánba van csomagolva. A minták változóak lehetnek.

Ár: 1 500 Ft.

Kézműves: Anyecska

Húsvéti nyuszi-csibe-kacsa alakú tojás

Három darab húsvéti nyuszi-csibe-kacsa alakú tojás. A termék kézzel készült, anyagát tekintve filc, illetve szatén szalag. Tömítő anyaga vatelin. Kiválóan alkalmazható lakásdísznek és a közelgő húsvétra ajánlott ajándékozási célra is.

Ár: 1 200 Ft.

Kézműves: nutika78

Rendhagyó húsvéti tojásdíszek

Ez a gyönyörű színvilágú filc tojásszett párokban készült. Mindegyik darabnak van egy saját inverze, melyen az alapszín, a csipke- és gyöngydíszítés tükörképként jelenik meg. Puhára tömött, mindkét oldalán díszített, organza szalaggal felakasztható dekoráció, mely a lakás bármely pontján vonzza a szemet. 

Ár: 6 300 Ft.

Kézműves: Pannacucca

Húsvéti apróságok

A húsvéti díszek vajszínű, zöld filcből, valamint rózsaszín alapon fehér csíkos anyagból készültek. Külsejüket hímzőfonal díszíti. Belsejüket vatelinnel bélelt, függőjük zöld színű szalag.

Ár: 2 350 Ft.

Kézműves: Grillo

Húsvéti papír tojás

Hungarocell tojásra van tűzve sok-sok virág formájú papírocska. Egy aranyos kis tojás lett, amely vidám színekben pompázik.

Ár: 700 Ft.

Kézműves: Edina09

Csokoládé vintage húsvéti tojás trió

Húsvéti tojásokat díszítettünk vintage stílus jegyében, hogy otthonodba hamarosan húsvéti hangulatba varázsolhass vele!

Ár: 2 690 Ft.

Kézműves: NoaNoa

Hímzett-hímes tojások – Bordó és rózsaszín

Puha tojásdíszek. Lehet belőlük tojásfadísz, koszorúdísz, ajándékkísérő, lógathatók kilincsre, korlátra, kandallóra, barkaágakra, vagy locsolásért ajándékba is adhatók. A rózsaszínű, bordó és hófehér filcből varrt tojások oldalai ugyanilyen színű fonalakkal vannak kihímezve, és a spirál- vagy csigaminták kezdőpontjaiba rózsaszínű gyöngyöket varrtam. 

Ár: 2 400 Ft.

Kézműves: Tikapi

Perforált tojás valódi tojáshéjból

Tyúktojáshéj felhasználásával készült, áttört mintával díszített tojás.

Ár: 600 Ft.

Kézműves: hajnal123

Húsvéti hímzett tojások tulipánmintával

Filcanyagból készült, hímző-varrógép segítségével. A tulipánok is filcből vannak. A tojások vattával vannak kitömve. Az akasztó fonal, felakasztható akár barkára, aranyvesszőre, ill. bármi másra. Kitűnő húsvéti dekoráció és ajándék.

Ár: 1 300 Ft.

Kézműves: szalmarozsa

Húsvéti tojások – mézeskalácsból

Különleges cukormáz, rózsás mézeskalács tojások húsvétra. Egy ideig dísz, aztán finom nassolnivaló válik belőle!
Ár: 5 200 Ft./8 darabos csomag
Kézműves: mamico

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást