Segítünk eltalálni elsőre, melyik hajszín állna neked a legjobban

Segítünk eltalálni elsőre, melyik hajszín állna neked a legjobban

Címlap / Stílus / Haj / Segítünk eltalálni elsőre, melyik hajszín állna neked a legjobban

Időnként szeretünk kísérletezni a hajszínünkkel, hogy megtaláljuk, melyik passzol hozzánk a legjobban. De hiába tetszik nekünk az ébenfekete árnyalat, ha az adottságaink miatt egyszerűen nem mutat jól rajtunk! Szerencsére nem kell roncsolnod a hajad állandó festegetéssel, mire kitapasztalod, melyik a legjobb számodra; mi segítünk, hogy elsőre eltaláld, mi a te igazi árnyalatod!

Melyik típusba tartozol?

Ha sikerül megtalálnod, melyik alaptípusba tartozol, máris kezedben a kulcs, hogy a legelőnyösebb frizurát válaszd ki magadnak.

Persze ehhez mindig a természetes vonásaidat kell szem előtt tartanod; hiába festetted vörösre a szőke hajadat, attól még nem változik meg, melyik típus jellemzői passzolnak rád.

Az alábbi útmutatóval te is kiderítheted, melyik évszak leírásában ismersz magadra, és már el is kezdheted az átalakulást!

Ha tél típus vagy

A tél típus jellemzője, hogy világos bőre van, és nyáron sem igazán tud lebarnulni, inkább kipirosodik.

A szeme többnyire kék vagy mélyzöld, de lehet sötétbarna, sőt, kissé szürkés is, haja pedig természetesen sötétebb árnyalatú.

Akárcsak Hófehérkének, úgy ebben az esetben neked is egy sötétebb, feketés árnyalat a legjobb választás, hiszen kiemeli porcelán vonásaidat.

Nyugodtan válassz akár sötétvöröses tónusú barnát is, hiszen ez számodra a legideálisabb, de a karamelles, mézes árnyalatokat inkább felejtsd el.

Ha tavasz típus vagy

Halványan szeplős vagy, a bőrszíned pedig barackos árnyalatú?

Valószínűleg a természetes hajszíned világosabb, az aranyszőke, vagy esetleg aranybarna között lehet, a szemed pedig zöldes vagy kékes árnyalatú.

Ez mind a tavasz típus jellemzője, akiknek hajszín terén a legjobb választás, ha mézszőkét, búzaszőkét, esetleg hamubarnát próbálnak ki magukon.

Ami viszont egyértelműen tiltólistás, azok a narancsos árnyalatok, és a fekete – mert utóbbitól csak sápadtnak látszanak inkább.

Ha nyár típus vagy

Szerencsés vagy, mert a bőröd gyorsan lebarnul a napon, és kicsit mindig bronz hatást kelt.

Lehet, hogy gyerekkorodban világos árnyalatú volt a hajad, de ahogy idősebb lettél, ez átment sötétebb barnába, itt-ott akár vöröses árnyalatokkal.

A szemed színe inkább sötétebb, többnyire mogyoróbarna, de akadnak sötétebb kék kivételek is.

Az aranyszőke, a pezsgőszőke, de még a karamelles tincsek is jól mutatnak rajtad, de a fekete vagy a kékes alaptónusok semmiképp sem állnak közel hozzád.

Ha ősz típus vagy

Abban az előnyös helyzetben vagy, hogy szuperül állnak a föld színei. A bőröd könnyen barnul, és olajbarna, bronzos hatást kelt nem csak nyáron, de a téli időszakban is.

A szemeid meleg színűek, leginkább a barna különböző árnyalatai jelennek meg, a természetes hajszíned pedig mindig is vöröses alaptónust vett fel.

Válassz csokibarnát, mézszőkét, vagy bézses árnyalatot, hiszen ezek emelik ki leginkább az előnyös tulajdonságaidat.

A platinát viszont feltétlenül felejtsd el!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást