Segít az asztrológia! Így tarthatod meg föld jegyű párodat

Segít az asztrológia! Így tarthatod meg föld jegyű párodat

Címlap / Életmód / Ezotéria / Segít az asztrológia! Így tarthatod meg föld jegyű párodat

Tartós megoldást keresel? A horoszkópok közül a Bika, Szűz és a Bak tartozik a föld jegyekhez, és ha tartós kapcsolatot szeretnél velük kialakítani, úgy érdemes néhány dolgot szem előtt tartanod, nehogy elveszítsd őket.

Föld jegyűek általános jellemzése

Ahogy a nevük is mutatja, két lábbal a földön járnak és igazi materialisták. Érdekli őket a látható, kézzelfogható világ, ezért jártasak különféle tudományágakba, ami a megismerésüket szolgálja. Olykor túlságosan anyagiasak, és merevek, de ez a számukra oly fontos biztonságérzet és stabilitás megalapozása miatt van.Nem szeretik a hirtelen döntéseket, mindent mindig alaposan megrágnak, míg belevágnak valamibe, ezért is megy nekik nehezen az udvarlás, mert minél jobban meg szeretnék ismerni a másikat. Viszont ha egyszer elkötelezték magukat, nehezen szakítanak, mert ezzel is feladnák a biztonságukat, ezért gyakran ragadnak rossz kapcsolatba, mert nem szeretik a változatosságot.Leginkább a szintén föld és a víz jegyűekkel jön ki, hasonló világlátásuk miatt, viszont a lebegő levegő jegyűekkel nem tudnak tartós kapcsolatot kialakítani, mivel zavarja őket a túlzott idealizmusuk és az anyagi világtól való elrugaszkodottságuk.

A Bika jellemzői

A Bika magabiztos, domináns személyiség, nem szereti, ha ellenkeznek vele, ezért a simulékony nők kegyeit keresik. Általában higgadt, mégis érezhető benne némi nyugtalanság, ami hajtja előre, így mindig eléri azt, amit akar.
Szilárd jellem és nehezen változtat, így a partnereit sem cseréli sűrűn. Fontos számára a hűség, viszont ha a másikba vetett bizalmát elveszti, akkor azt örökre teszi.

A Bika megtartása

Tehát ha meg akarod tartani, mindig légy vele őszinte, valamint éreztesd, hogy szükséged van rá. Hosszú távon nem való neki a túlságosan független nő, mert szereti érezni, hogy fontos, hogy ő a Férfi.
Vedd figyelembe, hogy lényeges számára a testiség, az erotika, ezért ha meg akarod tartani, add meg neki gyakran, amire vágyik.

A Szűz jellemzői

Az összes föld jegy közül a Szűznek a legfontosabb a biztonságérzet, ezért megpróbál úgy lavírozni, hogy nehogy ebből kibillenjen. Éppen ezért eléggé félős típus a kapcsolatok terén, nehezen is kezdeményes, mivel az egy ingoványos talaj.

A Szűz megtartása

Ha valakit megszeretett, nehezen hagyja el, de ha túl sokat kritizálod, akkor bizony menekülőre fogja. Ne emlegesd fel a hibáit, mivel szereti tökéletesnek hinni magát, a viták során is általában úgy gondolja, neki van igaza.A másik, amire figyelj, hogy soha ne költekezz feleslegesen, mivel nagyon anyagias, ezért csak ritkán állíts haza drága cipőkkel és ruhákkal, mert nagy veszekedés lehet a vége!

A Bak jellemzői

A Bakot azzal tudod megtartani, hogy hagyod, hogy a maga feje után menjen. Mivel határozott és független, nehezen tűri, ha korlátozzák, ezért engedd őt hosszú pórázra. Olyan partnerre vágyik, aki ugyanolyan visszafogott és nyugodt, mint ő, így a szombat estéit jobban szereti otthon tölteni, mint nagyobb társaságban.

A Bak megtartása

Ha vele akarsz maradni, ezt muszáj lesz elfogadnod, és ha nélküle elmész valahova, akkor mindenképp be kell róla őszintén számolnod, mert gyűlöli a hazugságokat, a titkokat, de az igaz szavakért cserébe ő is igyekszik eszerint élni.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást