Gyönyörhullámok és távirányítható élvezet – Okosvibrátort teszteltem

Gyönyörhullámok és távirányítható élvezet – Okosvibrátort teszteltem

Címlap / Szerelem / Szex / Gyönyörhullámok és távirányítható élvezet – Okosvibrátort teszteltem

Az Air-Pulse Curvy1+ csiklóizgató olyan dobozban érkezik, mint amilyenben azok a technológiai újdonságok szoktak, amikért az emberek sátorozós sorokat állnak ki az elektronikai szaküzletek előtt, a nyitásra várva. Nem véletlen, hiszen ez a vibrátor a minőségi kialakítást – puha, bőrbarát szilikon borítás, ergonomikus forma – a 21. század vívmányaival egészítette ki, megteremtve így a modern, figyelmes és megunhatatlan szerető prototípusát.

Satisfyer Curvy 1+

Kicsomagoláskor éppen ezért nekem picit csalódást okozott a szoros műanyag tartó, amiben a kemény papírdobozon belül maga a csiklóizgató fekszik, mert alig tudtam kiszedni belőle a készüléket, ez pedig picit illúzióromboló volt. De az is lehet, én vagyok kicsit ügyetlen az első találkozás izgalmai miatt. Összességében azonban így is azt mondom, hogy inkább induljon egy kapcsolat döcögősen, és utána tartson ki sokáig, minthogy a kezdeti lelkesedés néhány légyott után alább hagyjon. A Satisfyerrel ez a veszély nem fenyeget, mert a kényeztető funkciójának több arca van, mint ahány fázisa eddig Madonna karrierjének volt, de erről majd később, most nézzük, mit is tud maga a készülék.

Satisfyer Curvy 1+

A rezgő motor és léghullámos technológia együttese szuper intenzív, különleges stimulációt tesz lehetővé, amit a készülék végén található kis nyílás közvetlenül és célirányosan a csiklóhoz vezérel. A suttogó módnak köszönhetően a készülék rendkívül csendes, egyszerűen irányítható és könnyen tisztítható, a teljesítményére pedig nem lehet panasz: apró szívó impulzusokkal és vibrációval együttesen bombázza a legérzékenyebb testtájat, az élmény így garantált.

A finom hullámok és a kellemes bizsergés pillanatok alatt megtették azt, amire sok hús-vér férfi sem képes, mert azt gondolja, hogy a nők gyönyörközpontja valahol a gyomorszájuk magasságában keresendő. Ez az okosvibrátor azonban tudja, hová fókuszálja a gyönyörhullámait.

Még több pikáns termékteszt? Erre tessék:

A Satisfyer a lényegre koncentrál, és megunhatatlanul teszi azt: nem lenne ugyanis igazi, valódi 21. századi tech kütyü, ha nem járna mellé letölthető okostelefonos applikáció, ami lehetőségek egész tárházát nyitja meg: az az alap, hogy az alkalmazás letöltése után a telefon távirányítóként használható, így akár a párod kezébe is adhatod az irányítást, de biztonságos video chatet is építettek a bővítménybe – helló, új szintre lépett távkapcsolat! – és arról is gondoskodtak, hogy a magányos élményt is izgalmasabbá tegyék.

Satisfyer Curvy 1+

Az applikáción keresztül különféle programokat indíthatsz el, de egyedi rezgésmintákat is létrehozhatsz, érintéssel, emberi hanggal, külső zajokkal, vagy, ami a személyes kedvencem, akár a kedvenc zenéd ritmusára. (Pro tipp: a Hungry Like The Wolf egészen új távlatokat nyit meg!) Az impulzusok variációinak száma így gyakorlatilag végtelen, és mivel a helyszíneket is kedved szerint variálhatod – hála a csendes üzemmódnak és a tökéletes vízállóságnak – minden „együttlét” legújabb szexkütyüddel teljesen új élmény lehet, így ezt a készüléket évek múlva sem fogod megunni.

Kész szerencse, hogy a gyártó 15 év garanciát vállal rá, mert ez a kapcsolat tartósnak ígérkezik, és nem olyan „együtt üldögélünk majd a hintaszékben a teraszon, és fejtjük a keresztrejtvényt”-típusú tartósnak, inkább olyan „öt évvel később is a kedvedért borotválom le a lábamat”-típusúan tartós, csak még annál is jobb – a Satisfyer ugyanis éppen olyan lelkes, akár aznap reggel szőrtelenítettél, akár egy hete.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást