Sapkát helyettesítő kiegészítők

Sapkát helyettesítő kiegészítők

Címlap / Stílus / Divat / Sapkát helyettesítő kiegészítők

A hidegebbre forduló időben előkerülnek a sapkák a szekrény mélyéről. Vannak azonban, akik egyáltalán nem kedvelik ezeket, ezért számukra ajánlunk más megoldásokat!

Fülvédő

Ha télen nem feltétlenül a fejbőrünkön érezzük a hideget, inkább csak a fülünk fázik, akkor ideális lehet egy szép fülvédő viselése.
Ha bohókásabbra vágyunk, akkor válasszunk egy színes, szőrös megoldást, de ha nem szeretnénk, hogy ez domináljon, akkor a hajszínünkkel azonos árnyalat a legjobb választás.
Esprit, 5 600 Ft.

Hajpánt vastagabb anyagból

Idén egyre nagyobb divat a hajpánt, ami szintén kiváló helyettesítője lehet a sapkának. A keskenyebb pántok finomabbak, míg a széles, vastag darabok inkább elegánsan nőiesek.
A hajpántok egyben a vintage stílust is behozhatjuk ezzel öltözködésünkbe. Remekül variálhatóak, érdemes több színben is beszerezni belőlük!
Stradivarius, 1 795 Ft.

Kötött sál

A sálakat számtalan módon viselhetjük. Megköthetjük, a nyakunk köré tekerhetjük, hátralógathatjuk, vagy akár a fejünkre is tekerhetjük.
Ezzel kicsit egzotikus és titokzatos hatást érhetünk el, a hajunkat sem lapítjuk le, nem utolsó sorban pedig melegen tarthatjuk a fülünket és a fejbőrünket is.
Pull&Bear, 7 995 Ft.

Selyemsál

Igazi ’50-es évek hangulatot érhetünk el azzal, ha egy szép selyemsálat teszünk a fejünkre.
A végeit elrendezhetjük a kabátunk nyakába tűrve, de akár elül átvetve, hátul össze is köthetjük.
Nem csak a fejünket óvjuk ezzel, de ha jól választjuk meg a színeket, akkor igazi díva benyomását kelthetjük!
Mango, 6 595 Ft.

Gallér

Ha egyáltalán nem szeretnénk semmit viselni a fejünkön, akkor számunkra a legjobb megoldások egyike a gallér lehet.
Válasszunk olyan kabátot, amelynek nagyobb, és kellemesen puha a gallér borítása, és azt simítsuk a fülünkre. Garantáltan védi a fülünket a hidegtől, egyben a nyakunk is nagyobb biztonságban van.
Mango, 29 995 Ft.

Kapucni

A leggyakrabban használt sapkahelyettesítő természetesen a kapucni. Ha a télikabátunk fel van szerelve ezzel, akkor egyszerűen csak felhúzzuk a fejünkre és már kész is a hideg elleni védekezés!
Sajnos azonban a szél ellen nem sokat használ, ráadásul a fejbőr is hajlamos beizzadni a műszálas darabok alá!
Stradivarius, 4 995 Ft.

Kalap

Ha nem szeretnénk sapkát, akkor tegyünk egy próbát a kalapokkal! Évek óta egyre nagyobb teret hódítanak el a divatban, és ez nem véletlen.
Az arcot kiemeli, érdekessé és feltűnővé teszi a megjelenést, és kicsit titokzatos hatást is elérhetünk vele. Próbáljunk meg minél többet belőle, hogy megtaláljuk az igazán nekünk valót!
Reserved

Hideg ellen: sapka, sál!

Sokunknak a fülébe cseng még a szülői utasítás, miszerint sál és sapka nélkül nem szabad kimozdulni, ha hideg van. Tény, hogy sokat segítünk a fejbőrünknek, ha télen is védjük a külső hatásoktól, de ez nem jelenti azt, hogy mással nem helyettesíthetjük.
Találjuk meg azt a darabot, amely igazán nekünk való, hangoljuk össze a többi téli kiegészítővel és máris kész a divatos, egyéni és nem utolsó sorban meleg összeállítás!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást