5 sapka-álló frizura, ami hódítani fog ezen a télen

5 sapka-álló frizura, ami hódítani fog ezen a télen

Címlap / Stílus / Haj / 5 sapka-álló frizura, ami hódítani fog ezen a télen

Ahogy egyre hűvösebb az idő, egyre kevésbé akaródzik kimozdulni úgy, hogy nincs egy jó meleg sapka a fejünkön. Szerencsére a tökéletes frizuráról ilyenkor sem kell lemondanod, csak olyat kell készítened, ami a sapkát is állja!

Laza hullámok

Szerencsére éppen divatosak most a haj kétharmadánál kezdődő, nagyon laza, rendezetlen hullámok.

Ezeket akár egy hajvasalóval is elkészítheted, ha az egyik lapon áttekered a hajadat, majd a vasalót összecsukva, a hajtincset közte tartva 180 fokban megforgatod, és így húzod végig a hajadon.

Mivel a loknik amúgy is csak a sapka vonala alatt kezdődnek, egy lazább fejfedő nem tesz kárt a hullámokban.

Fonatok

Az oldalra vetett, tarkó alatt elkezdett fonatok szintén szépen mutatnak a kalapok és a sapkák alatt is, ráadásul kifejezetten jót tesz nekik, ha egy kicsit szétzilálod őket. A legfrissebb trendek szerint nem kell ugyanis tökéletes, szigorú varkocsba fognod a hajadat, sokkal jobban áll a laza kócosság.

Ez a frizura akkor is tökéletes választás, ha előző nap például besütötted a hajadat, és már nem elég szépek a hullámaid, de nincs időd hajat mosni és új frizurát készíteni.

Lob, minden alkalomra

A hosszú bob (long bob), azaz lob frizura nem csak azért lett az év slágere, mert nagyjából mostanra nőtt le a haja mindenkinek, aki bobot vágatott.

Ezt a szuper fazont egyszerűen nem lehet elrontani, mindent kibír, és minden körülmények között megállja a helyét.

Ha például egyszerűen csak kivasalod vagy egyenesre szárítod, akkor is ilyen remekül fog mutatni, és mivel a vágás kifejezetten egyszerű, gyakorlatilag magától beáll ilyenre a hajad, így a sapka levétele után is tökéletes lesz a frizurád.

Rövid frizurák

Ugyan a lob kicsit most háttérbe szorította őket, a rövid pixie fazonok még most is nagyon divatosak, ráadásul szinte elronthatatlanok a sapka alatt is.

Ha ilyen frizurád van, szerencséd van vele, ugyanis itt is érvényes a legfrissebb divattrend, azaz kimondottan jót tesz, ha egy kicsit összeborzolod a rövid hajat, így a sapka levétele után elég csak az ujjaiddal átszaladni a fürtjeid között, és máris ismét divatos lesz a frizurád.

Alacsony konty

A kontyok továbbra sem akarnak kimenni a divatból, aminek mi nagyon örülünk, mert kevés frizura van, ami ennyire kényelmes, ennyire egyszerű elkészíteni, és ennyi különböző stílushoz áll jól.

Ha laza, kötött sapkával viseled, akkor készíts kicsit ziláltabb kontyot, akár csak egyetlen hajgumival, hanyagul összefogva, mert a mostani trendbe ez is belefér.

Ha kalappal hordanád, akkor kipróbálhatsz egy kicsit feszesebb, vagy izgalmasabban összefogott kontyot.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást