Ruhatippek a szilveszteri bulira

Ruhatippek a szilveszteri bulira

Címlap / Stílus / Divat / Ruhatippek a szilveszteri bulira

Az év tetőfoka bulik terén a decemberi időszak. Nézd meg alábbi szilveszteri ruhatippjeinket.

Fekete ruha

Egy visszafogott, de édes fekete ruha ideális választás céges bulikra. Ha olyan emberekkel fogsz szórakozni, akikkel szemben meg kell őrizned a hivatalos külsőt, akkor válassz egy ilyen térdig érő, nem dekoltált fekete ruhát.
Zara

Arany díszítésű cipő

Fordítottbőr, aranyozott díszítésű elegáns magassarkú cipő. Egy ilyen nőies állatmintás stílusú cipő igazán elegáns kiegészítője lehet az ünnepi ruhának.

Fendi

Flitteres szoknya

Az idén annyira divatos flitter a szoknyákon is jól mutat. Hordd egy egyszerű felsővel és magassarkú cipővel. Kiegészítőként használj ezüstöt vagy fehéraranyat.
Haute Hippie

Cipzáros kabát

Duplagombos fekete szövetkabát, derékban lecipzárolható. Egy klasszikus térdig érő fekete, téli szövetkabát a legjobb befektetés.
Burberry Prorsum

Vörös ruha

A vörös ruha a nőiesség és az ünnepélyesség jelképe. Nincs is jobb választás egy tüzes bulihoz, mint egy iyen piros ruha.
Vivienne Westwood

Szexy alsónemű

Nem mindegy, hogy mi van a ruha alatt. Nemcsak a párod fog örülni neki, de te is vonzóbbnak érzed majd benne magad. Ráadásul leszorítja a hasat és egy szexy harisnyatartóval lehengerlő leszel.
H&M

„Arany” cipő

A fémszínű cipők az idei szezonban is trendiek. Egy ilyen cipőhöz válassz ugyanolyan anyagból készült plikktáskát, és arany kiegészítőket.
H&M

Pánt nélküli miniruha

A pánt nélküli rövid kis fekete ruha egy másik jó választás a karácsonyi és szilveszteri bulikra. Kombinálhatod élénk piros/türkiszkék kiegészítőkkel.
Zimmermann

Flitteres táska

Ha a plikktáska nem elegendő egy egész éjjeles kiruccanáshoz, akkor válasz egy ilyen ünnepi öltözetbe bújt táskát.

Tous

Plikktáska

Egy sikkes fekete plikktáska szinte bármely estélyi ruhához passzol. Jó befektetés és igazán szexy kiegészítő.
H&M

Hosszú fülbevaló

Ezek a hosszú csepp formájú köves/gyöngyös fülbevalók jól állnak minden estélyi öltözethez, kivételt képeznek a magasnyakú változatok.
Forever

Sikkes karperec

Egy különleges karperec sokszor helyettesít minden egyéb kiegészítőt, főként ha ennyire hangsúlyos és vonzza a tekinteteket.
H&M

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!