Ruhák a karácsonyi és szilveszteri bulira

Ruhák a karácsonyi és szilveszteri bulira

Címlap / Stílus / Divat / Ruhák a karácsonyi és szilveszteri bulira

Közeledik az évet lezáró karácsonyi vagy szilveszteri buli és fontos, hogy annyi ember előtt valóban tündökölj.

Mi tudjuk, éppen ezért adunk pár tippet, hogy könnyebben dönthess vásárláskor.
Az idei divat rengeteg szín, forma és textúra közül enged válogatni, legyen az koktél vagy party ruha. Az alapszövet általában flitterekkel, gyöngyökkel vagy szegecsekkel van díszítve.
A virágok közül a féloldalt aláhulló rózsa és rózsakoszorú díszítések jöttek be divatba.
Az idei divatos anyagok a bársony, puha bőrök, selymes flitteres keverékek, brokát szövetek.

A legújabb szezonban a divattervezők úgy gondolták, hogy a nők engedjék láttatni a lábukat. Ezért a legtöbb ruhahossz térden felül ér véget.
Hogy hogyan viseled a flitteres ruhákat, az csak rajtad múlik. Ha vékony és formás lábaid vannak, hordhatod tunikaként a flitteres miniruhákat, viszont ha szeretnéd jobban elrejteni a lábakat, viselj feszes nadrágot vagy harisnyanadrágot.
A ruhádhoz választhatsz az idén divatba jött térd feletti csizmát. Ha komolyabb megjelenésre vagy hivatalos, válassz egy a ruhához illő magassarkú cipőt, vagy elegáns kiscsizmát.

A pánt nélküli rövid ruhák igazán nőiesek, kihangsúlyozzák domború idomaidat. Kiváló választás egy ünnepi partyra, vagy egy elegáns estélyre.


Hiába szép a ruhád, ez önmagában még nem oldotta meg a „Mit vegyek fel?” gondot. Ha a ruha ujj nélküli, vagy felül csupaszon hagy, keress egy hozzá illő flitteres blézert vagy zakót.

A flitteres ruhákon csodásan csillognak a szinek, igazán ünnepi és nőies darabok ha a szó szoros értelmében tündökölni szeretnél.
Az alábbakban láthatsz egy kerek nyakú, fél oldalas, pántos és ejtett vállú darabot.

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!