Rövid haj-divatok 2010-ben + Galéria

Rövid haj-divatok 2010-ben + Galéria

Címlap / Stílus / Haj / Rövid haj-divatok 2010-ben + Galéria

Itt megtudhatod, hogy melyek lesznek a 2010- es rövid női frizurák.

A lényeg az, hogy olyan legyen a formája, amit könnyen lehet igazítani, még mielőtt beszárítanánk vagy bármit is tennénk vele, hogy legyen egy természetes esése. Rövid hajviseletet a következő „sérók” közül választhatunk: a göndör, a lépcsőzetesen vágott, a bob és más frizurák közül…

Több mint negyven éven keresztül Toni&Guy voltak a fodrászkodás leghíresebb képviselői, tekintsük hát meg az ő elképzeléseiket 2010 rövid frizuráiról.


Kortárs

Formás, lépcsőzetes bob frizura, arcba lógó tincsekkel. A felső tincseket ritkítják egy szándékosan zilált, szexisen rendezetlen frizuráért. A tincsekre még jön egy kis hajzselé, ami a frizura elegáns formáját hivatott kiemelni.


Hatvanas
retro

Egy strukturálatlan, állig érő bob frizura, kúp formában, a tarkó körül felvágva és baloldalt hosszabbra hagyva az arc körül.


Divatos

Erre a típusú hajvágásra kerámia-ollót használnak. A haj kiáll hátul a tarkó vonalán és kétoldalt, felül dús (a fej búbján) és egyenlőtlen tincsek  lógnak a homlokra és a szemöldökökre.


Bolondos frizura
 

A nyakhoz közel vágott frizura, változó hosszúságú tincsekkel és elől még hosszabbra hagyott fürtökkel. Ez a hajvágástípus optikailag dúsítja a hajat, ezzel ellensúlyozva annak asszimmetriáját. Nagyon eredeti frizura.


Rock

Rövid, tépett stílusú frizura, hullámos vagy göndör – természetes vagy mesterséges – hajnál szokták alkalmazni, finoman eső hullámok takarják  a fejet egészen a tarkóig és nagyon könnyű vele bánni.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást