7 romantikus szúnyogmentes zug nyári estékre, kültérre

7 romantikus szúnyogmentes zug nyári estékre, kültérre

Címlap / Otthon / Kert és terasz / 7 romantikus szúnyogmentes zug nyári estékre, kültérre

Tiszta Marokkó!

Ha szereted a színes párnákat és drapériákat, akkor hangulatos, marokkói stílusú erkélyt varázsolhatsz magadnak néhány függöny segítségével, amelyekkel a szúnyogokat is kizárhatod.

Ehhez egyrészt a plafonra is kell szerelned néhány színes kendőt, mintha sátortetők lennének, és az erkély vagy terasz oldalára is függönyöket kell feltenned.

Ha túl meleg van, vagy nincs éppen szükség a szúnyogvédelemre, ezeket egyszerűen kösd össze, és máris meg van oldva a szellőzés.

Bambuszroló

Ha sem erkélyed, sem teraszod nincs otthon, akkor is lehet szúnyogmentes zugod a kertben.

Ehhez fel kell állítanod egy fémből, bambuszból vagy fából készült keretes vázat, amelyet bambuszrolókkal tudsz bevonni.

Az ücsörgéshez elég, ha néhány szőnyeget teszel a fűbe, és egy-két párnát, hogy kényelmesebb legyen a bambuszpagodád.

 

Baldachinos kanapé

Ha nem szeretnéd az egész balkont körbeburkolni, elég, ha a kint található padra vagy kanapéra készítesz egy fakeretet, amelyet be tudsz vonni vékony függönyanyaggal, vagy egy baldachinponyvával.

Ezt dekorálhatod kívülről virágokkal, pillangókkal, gyöngyökkel, belül pedig felfüggeszthető díszekkel is.

Szúnyogháló

A legegyszerűbb szúnyogháló is lehet mutatós az erkélyen, ha néhány függönysínre szereled fel úgy, hogy körbeérje így a teljes erkélyt, kizárva a szúnyogokat és bogarakat.

Hogy hangulatosabb legyen a terasz, szerelj fel néhány lampiont vagy égősort, amely szépen megvilágítja majd a hatalmas sátrad.

.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást