A romantikus nyár-típusú nő

A romantikus nyár-típusú nő

Címlap / Stílus / Test / A romantikus nyár-típusú nő

Sűrű, nehéz levegő és egy friss fuvallat. A menta és a rózsaszín fényes, pasztell árnyalatai.

Halvány kék, összemosódó rózsaszín, szürke és tört fehér árnyalatok a nyári típus színei.

A sztereotípiákkal ellentétben, a nyári típus hideg típus, akárcsak az egész természet a nyári szezonban. Könnyedén megkülönböztetheted a halvány és púderes színekről, amelyek olyanok, mintha a napfényben fakultak volna ki.

Nem jellemzőek az élénk, csillogó színek, hanem a könnyed világos pasztell színek dominálnak, melyek megfelelnek a békés, csendes nyári napoknak.

A nyári típus romantikus, mint a nyár, bőre rózsás alig látható erekkel, szürkésbarna anyajegyekkel és szeplőkkel, szürkés szemöldökkel és hajjal. A nyári típus jól viseli a napfényt. Annak ellenére, hogy az első napozást követően bőre piros árnyalatú lesz, pár nap múlva szép olíva színt kap. Persze vannak kivételek is, akiknek nagyon világos a bőrük és nehezen barnulnak le, gyakran lepirult, irritált bőrrel térnek haza a napozásból.

A nyári típus sminkjének természetesnek kell lennie és ki kell emelnie az arc előnyeit. Mivel ennek a típusnak az arcszíne törékeny, a sminknek vékonynak és finomnak kell lennie. Ajánlott a hideg árnyalatú alapozó és púder használata, mint a rózsaszín vagy a hideg bézs. Semmiképp sem előnyös számára az önbarnítók és a sötét színű arcpirosítók vagy alapozók használata.
Ami a szemfestéket illeti, ennek találnia kell az írisz színéhez és nem szabad élénknek lennie. A piszkos és halvány árnyalatok, mint a szürke, kék, rózsaszín és lila a nyári típushoz legjobban illőek. A kontrasztos színekben felvitt sminket jobb elkerülni, illetve az extravaganciát is, hiszen ehhez a típushoz a vékony rétegben felvitt finom, romantikus színek illenek.
Az ajkakat is hideg színűre kell festeni, ezért a legjobbak a csillogó rózsaszín szájfények, a gyöngy árnyalatúak, a már szinte jeges hatású ajakrúzsok.
A hajfestésre is oda kell figyelni, a szürke árnyalatú festékek illenek ehhez a típushoz: szürkés-szőke, szürkésbarna, gyöngy-fehér és a barna minden árnyalata.
A nyári típus is öltözhet trendin, a megfelelő (pasztell) színeket és árnyalatokat magára öltve. Semmiképp se viseljenek sötét színeket. Az öltönyök és kosztümök színét is ajánlatos világosabb színűekre cserélni.

Az ilyen típusú nőket könnyű besorolni. Például ha szőke kék szemű vagy, egyértelműen nyári típus vagy, ha sötét szemű barna hajú akkor téli típus. Ezek kombinációi megosztják egymás közt a véleményeket, lényegében semmilyen évszaki besorolásnak nem felelnek meg. A nők ösztönszerűen ráéreznek a bőrük, hajuk és szemük színéhez illő ideális stílusra. Neked mi áll jól?

VIDEO 10 ecset, ami nélkül lehet sminkelni, de nem érdemes

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!