Párkapcsolat / Szerelem

5 romantikus lánykérős történet, amit imádni fogsz

5 romantikus lánykérős történet, amit imádni fogsz

Nincs is annál gyönyörűbb dolog, mint amikor egy kapcsolat eljut arra a szintre, hogy biztosak vagytok benne, örökké együtt szeretnétek lenni. Ezt már csak az tudja tetézni, amikor a párod térdre ereszkedik, és felteszi a nagy kérdést hozzám jössz feleségül? Az biztos, hogy ez mindkettőtöknek örök emlék marad!

Néhányan pedig olyannyira szeretnék különlegessé varázsolni ezt a pillanatot, hogy hihetetlenül romantikus programot szerveznek a nagy napra.

Ez az öt lánykérés például garantáltan felmelengeti a szívedet!

Különleges kártyatrükk

Kép forrása: howheasked.com

A találkozás: Mark és Sarah története diákszerelemként indult – azonban ez teljes titok volt, a lánynak ugyanis éveken át fogalma sem volt arról, Mark mennyire kedvelt őt. A továbbtanulás miatt mindketten eltérő utakon indultak el; a fiú például beállt a tengerészgyalogsághoz, így kész csoda, hogy végül ismét találkoztak egy szilveszteri buliban. A vonzalom már nyilvánvaló volt közöttük, Marknak azonban vissza kellett térnie a gyalogsághoz, de még ez sem állt az útjukba. Fél évvel későbbi hazalátogatásánál a fiú (időhiány miatt) egy „gyorsrandira” vitte Sarah-t a parkba, majd egy vicces kártyatrükk segítségével átadott neki egy lapot, amelyen az állt, hogy szeretné, ha a barátnője lenne.

Az eljegyzés: Mark a 3. évfordulóra elképesztő randit szervezett, helikopter túrával, különleges olasz ételekkel, lovas kocsis városnézéssel és egy izgalmas jazz koncerttel. Sarah majdnem biztos volt benne, hogy a fiú meg fogja kérni a kezét – ez azonban nem történt meg, ugyanis Mark azt akarta, hogy a lánykérés meglepetés legyen. Ehelyett másnap elhívta barátnőjét egy családi programra a parkba, majd amikor elértek arra a helyszínre, ahol évekkel azelőtt randiztak, letérdelt, és bemutatta ugyanazt a kártyatrükköt, csak ezúttal egy gyűrűt adott át mellé.

Kép forrása: howheasked.com

Tengerparti meglepetés

A találkozás: A két fiatal a fősulin találkozott egymással, méghozzá egy közös tanulócsoportban. Jamie akkoriban gondolkodott a szakváltáson, Jacob pedig sokat beszélgetett vele erről, így amikor kiderült, hogy a váltás után rengeteg közös órájuk lett, egyre többet lógtak együtt. Olyannyira, hogy hamarosan barátok lettek, majd ráébredtek arra, hogy többet éreznek egymás iránt.

Az eljegyzés: Mivel Jamie mindig a newport-i tengerpartra járt imádkozni és gondolkodni, Jacob biztos volt benne, hogy itt fogja megkérni a lány kezét, úgyhogy egy barátjával kiválasztották a tökéletes helyszínt, majd a nagy napra egy felejthetetlen programtervvel állt elő. Elvitte Jamie-t oda, ahol először találkoztak, ahol barátok lettek, és persze az sem maradhatott ki az úti célok közül, ahol végül bevallotta az érzéseit. Miután végigjárták a kedvenc randihelyeiket, és megnéztek egy filmet a moziban, következett a végállomás: a tengerpart. Jacob megkérte Jamie-t, hogy nézzen bele a távcsőbe, a látvány pedig alaposan meglepte a lányt, ugyanis barátaik és családtagjaik álltak a távolban, kezükben egy Hozzám jössz feleségül?” felirattal.

Kép forrása: howheasked.com

Amikor pedig megfordult, Jacob térdre ereszkedett, és feltette a nagy kérdést, amire persze egy határozott igen volt a válasz!

Évfordulós ajándék

A találkozás: Jenae és Clint közeli barátok voltak az általános iskolában, a fiú viszont már akkor is többet érzett iránta, így 8. osztályban felvetette, hogy lehetnének egy pár. Jenae akkor visszautasította az ajánlatot, de szerencsére a barátságuk töretlen maradt a középiskola és a fősuli alatt is. Egyik nyáron aztán egyre többet flörtöltek egymással, majd randizni kezdtek, végül pedig teljesen egymásba habarodtak – így nem csak szerelmes párt alkottak, de egyúttal legjobb barátok is voltak.

Az eljegyzés: A lánykérésre a 3. évfordulójukon került sor. Clint elhívta Jenae-t egy romantikus, profi fotózásra egy mezőre (amire akkor már egy éve spórolt), mivel tudta, hogy a lány mennyire imád közös képeket készíteni róluk.

Kép forrása: howheasked.com

Aztán amikor a fényképész megkérte tőlük, van-e még bármilyen beállás, amit megörökítenének, Clint közölte, hogy neki még lenne egy; ezt követően térdre ereszkedett, elővette a gyűrűt, és megkérte Jenae kezét.

Még egy utolsó dolog…

A találkozás: Shivalt már a találkozásuk pillanatában teljesen elbűvölte Sue szépsége. A fiú épp beugrott a kórházba, hogy meglátogassa testvérét, amikor bemutatták a fiatal doktornőnek, akivel valamilyen különös oknál fogva rögtön egymásra hangolódtak. A beszélgetésnek az lett a vége, hogy telefonszámot cseréltek, majd néhány randi után már egy párt is alkottak.

Az eljegyzés: Shival mindenképpen egy afrikai városban szerette volna megtartani a lánykérést, így egy profi szervező segítségével végül egy privát tengerpartot választottak helyszínnek.

Kép forrása: howheasked.com

A romantikus díszletből nem volt hiány: lufik, gyertyák, rózsák, és egy doboz, amibe elrejtette közös emlékeiket és fotóikat. Eredetileg Shival azt mondta a lánynak, hogy egy céges rendezvény miatt kell ide utazniuk, a megérkezés pillanatában viszont elárulta, hogy egy különleges randevút szervezett kettejüknek. Sue akkor még nem sejtette, hogy ez végül lánykéréssel fog zárulni, azonban amikor az emlékdobozból kivett egy képet, amelyen a “még egy utolsó dolog…” felirat állt, Shival letérdelt, és feltette a nagy kérdést. Miután persze a lány igent mondott, megjelentek a rokonaik és barátaik, akikkel együtt ünnepelték át a nap többi részét.

Felejthetetlen karácsony

A találkozás: Rachel és Spencer már két éve laktak egymás mellett, több közös barátjuk is volt, mégsem beszélgettek vagy találkoztak egymással igazán. Hol az egyikük randizott, hol a másikuk volt kapcsolatban, így sosem volt jó az időzítés – egészen egy karácsonyi partiig, ahol rögtön izzani kezdett közöttük a levegő. Az egész éjszakát átbeszélték, és szinte forgatókönyv szerint egymásba szerettek.

Az eljegyzés: Az eljegyzésre karácsonykor került sor, Rachel azonban mit sem sejtett a tervről – ő csak annyit tudott, hogy a randijuk után megajándékozzák egymást Spencer családjánál, majd sütiket dekorálnak a gyerekkel. Valójában viszont míg ők a városban voltak, a fiú szülei kidíszítették a lakást az eljegyzési parti miatt, ahová Rachel összes közeli barátját és családtagját meghívták.

Kép forrása: howheasked.com

Miután a lány átadta a karácsonyi ajándékot a szerelmének, Spencer bekísérte őt az egyik szobába, ahol végig gyertyák, rózsaszirmok és közös fotók díszelegtek, majd térdre ereszkedett, hogy feltegye a nagy kérdést. Rachel teljesen meghatódott, és könnyek között mondott igent a visszautasíthatatlan kérdésre.

Képek és sztorik forrása: howheasked.com

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást