Életmód / Ezotéria

Romantikus és határozatlan? Ilyen együtt élni a Halakkal

Romantikus és határozatlan? Ilyen együtt élni a Halakkal

A Halak egy érdekes jegynek számít a téli felhozatalból, ugyanis valamelyest már átcsúszik a tavaszba, és talán pontosan ennek köszönhető, hogy nem olyan karakteres, mint a Bak vagy a Vízöntő. Azonban, az ő esetében is érdemes kissé a kulisszák mögé lesni ahhoz, hogy megismerhessük a valódi mivoltát. A közhiedelemmel ellenben ugyanis a Halak nem csak a jólelkűségükről ismertek. Nézzük tehát, mire számíthatunk, ha össze szeretnénk bútorozni egy Halak férfival!

A szolgalelkűség ajándék vagy teher?

Folyton adakozik, segít, ahol tud, és tényleg figyelmes a környezetével? Igen, ez valóban egy Halak lesz! A legtöbbjük valóban jólelkű, és örömmel teszi, amit tesz, nem csak a külvilág felé mutatott imidzsén próbál javítani ezekkel.

Azonban sajnos a Halak könnyen át tudnak esni a ló túloldalára, és szolgalelkűvé válni, amit sokan szeretnek is kihasználni.

Ha nem társul a segítőkészségük mellé talpraesettség és érzék ahhoz, hogy kiszűrjék, ki használja őket bábként, könnyen egy agyonhajszolt, kifacsart ember mellett találhatjuk magunkat.

Sajnos nem ritka eset, hogy a Halak képtelen nemet mondani bármilyen irányába érkező kérésre, még ha azt nem is feltétlenül szívesen teljesíti. És ne akarjuk jelen lenni, mikor az ilyen kényszer segítségekből felgyülemlett feszültség a felszínre készül törni!

Határozottság? Ugyan, kérlek!

A Halak nem feltétlenül az önállóságukról és irányíthatatlanságukról híresek, így gyakran olyan beosztásban helyezkednek el, ahol a döntéshozatal nem elvárás. Mindazonáltal az irányába érkező elvárásokat tökéletesen képes teljesíteni, és a szorgalma nem ismer határokat!

Mindaddig, amíg nem várjuk el, hogy önállóan döntsön fontos dolgokban, remekül fog működni a kommunikáció, legyen szó munkáról vagy magánéletről.

Ez a tulajdonságuk hosszútávon talán terhesnek tűnhet, hiszen egy férfitől határozottságot várna a legtöbb ember, azonban nem szabad megfeledkezni a Halak kettőségéről.

Bár remekül el tudják rejteni a másik oldalukat, ha valóban szükségét érzik a váltásnak, nem haboznak! Csak győzd kapkodni az állad a padlóról, mikor az amúgy szerény, és szolgalelkű Halak a sarkára áll!

Álmodozásból csillagos ötös

Annak ellenére, hogy túl sok önállóság nem jellemzi a Halak férfit, igazából a fejében rengeteg csodálatos folyamat zajlik!

Álmodozó típus, akinek világmegváltó tervek cikáznak a gondolataiban, csupán nincs megfelelő önbizalma ezeket a világ elé tárni.

Azonban, ha a megfelelő társ kerül mellé, szárnyalni kezd! Félreértés ne essék, noszogatással semmit se érhetünk el nála, de megfelelő bíztatással már annál inkább!

Azzal azonban számolnod kell, hogy nem csak a folyamat elején várja el majd a bátorítást, így, ha nem érzed magadénak is az ő küldetését, abból lehetnek surlódások hosszabb távon.

Az érem másik oldala?

A Halak férfi ugyan nem tipikusan az a macsó, akiért a női szívek sokasága megdobban, viszont egy roppant jólelkű, előzékeny és segítőkész ember, aki biztosan a tenyerén hordoz, ha téged választ társául.

A romantikus gesztusok nem állnak tőle távol, mindig meg tud lepni akár egy kedves verssel, egy csokor virággal, vagy valami egészen egyedi programmal. Sőt, vele biztosan beülhetsz a legnyálasabb filmekre is a moziba!

Ha nem zavar, hogy másokkal is osztoznod kell a hatalmas szívén, és hogy olykor neked kell hordanod a nadrágot, akkor egy roppant gyümölcsöző kapcsolat részese lehetsz!

Mint mondottam, fognak kellemes és olykor kellemetlen meglepetések is érni egy Halak férfi mellett, mikor az a bizonyos másik arca előtérbe kerül.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást