10 rock ihletésű frizura, ami felpezsdíti a megjelenésedet

10 rock ihletésű frizura, ami felpezsdíti a megjelenésedet

Címlap / Stílus / Haj / 10 rock ihletésű frizura, ami felpezsdíti a megjelenésedet

Vagány, szexi, és nem kell egész nap vigyázni rá, mert még jót is tesz neki, ha kicsit összeborzolódik: a rockos frizurák nem véletlenül nagy kedvenceink, és most össze is szedtünk neked néhányat, amivel egy sima farmer-póló szettet is azonnal dögös outfitté varázsolhatsz!

Átborzolt lob frizura

Ha egy nagy körkefével szárítod meg, és volument adsz a lob fazonnak, máris sokkal keményebb, vagányabb frizurát készíthetsz magadnak.

Egy jó hajvágással olyan frizurád lesz, amit könnyen beszáríthatsz és azonnal hozza azt a menő formát, amit a stílusod diktál.

A fonás rock!

A fonatok most egyébként is nagyon divatosak, és ha ilyen vagány formában készíted el őket, akkor akár egy fesztiválon is nyugodtan viselheted a frizurát: kényelmes, strapabíró, és semmi jókislányos nincs benne!

Alányírás helyett

Ha oldalt szorosra, középen pedig lazábbra fonod a tincseidet, akkor azzal olyan hatást érhetsz el, mintha alá lenne nyírva a hajad – az egyetlen különbség, hogy itt néhány mozdulattal visszaszerezheted az eredeti hajkoronádat.

Charmok egy tincsre!

Hagyd megszáradni a hajadat, hogy legyen egy kevés természetes volumene és borzassága, majd néhány vékony tincset fonj be, és díszítsd őket fém hajdíszekkel.

Egyszerű, mégis nagyon laza lesz a végeredmény!

Punk vonal

Kis csavarókon göndörítsd be a hajadat, majd oldalról tűzd a fejed tetejére: nagyon kevés frizura van, ami ennyire tenné vagánnyá és szexissé a megjelenésedet egyszerre.

 

Tűzes színek

Az ombre festés most egészen extrém színekkel is divatos – ha egyébként is tervezed levágatni a hajadat, akkor pedig szinte kötelező kipróbálni előtte, hiszen nagyon vagány hajszíned lehet anélkül, hogy hosszabb időre elköteleznéd magadat a különleges árnyalat mellett.

Hideg árnyalatok

Biztos vagy a dolgodban?

Akkor akár az egész hajhosszra is mehet a vagány árnyalat: a kék, és ennek különböző, akár lilába hajló, vagy ezüstös árnyalatai is nagyon mennek most!

Oldalfonat hosszú hajra

Készíts oldalválasztékot, majd a hajadat egy vékony tincsben fond szorosan hátra: ezzel is olyan hatást érhetsz el, mintha aláborotvált frizurád lenne.

Hosszúból rövidet

A fonattal kombinált konty egyszerre lehet vagány és elegáns, így például egy előkelőbb eseményen is megállja a helyét, mégsem kell teljesen levetkőznöd a kedvenc stílusodat.

Laza tincsek

Hagyd, hogy a hullámok az arcodba hulljanak, és csak a frizurád alsó harmadát göndörítsd be nagyon lazán egy hajsütővas segítségével.

A végeredmény merész, szexi és mégis klasszikus lesz, amihez remekül illik majd egy piros rúzs!

.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást