3 rendhagyó budapesti kiállítás márciusra, amit nem érdemes kihagyni

3 rendhagyó budapesti kiállítás márciusra, amit nem érdemes kihagyni

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 3 rendhagyó budapesti kiállítás márciusra, amit nem érdemes kihagyni

Ha szívesen mozdulsz ki otthonról a barátaiddal, pároddal, családoddal, és szereted fotókon megörökíteni az élményeidet, akkor remek programokra lelhetsz cikkünkben. Olyan, nemrég nyílt budapesti helyszíneket, eseményeket ajánlunk, ahol egészen biztosan rengeteg feledhetetlen impulzus ér majd!

Ennek az édességekkel, finomságokkal, flamingókkal, unikornisokkal, gyöngyökkel, gyümölcsökkel teli múzeumnak a díszletei közé mókás élmény beállni. Itt minden nagyon édesnek és csábítóan ízletesnek tűnik. A kreatív ötletgazdák által megálmodott tematikus terekben mindenféle ötletes installációban fotózkodhatsz a barátaiddal, pároddal.

3 rendhagyó budapesti kiállítás márciusra, amit nem érdemes kihagyniKép forrása: szelfimuzeum.hu

A kétszintes, 11 termes, 400 négyzetméteres létesítményben jó buli például szülinapot, névnapot, lánybúcsút tartani. Megéri több szettet is magaddal vinni, mert a jópofa terekben egyedi jeleneteket állíthatsz, állíthattok be. Ha Instagramon bejelölitek magatokat, akkor lehet, hogy a múzeum a saját oldalán is megosztja a képet.

Az ingyenesen látogatható élménycukrászdába pedig csak úgy, egy pár finom falatra is érdemes betérni. A múzeum jelmondata: Sütizz, szelfizz, posztolj!

Bevallom, amikor kijött 10 éve az Avatar, engem nagyon megfogott Pandora varázslatos világa. Szerettem a film üzenetét, a sajátos kultúrában élő lényeket, a káprázatos 3D-s univerzumot. Egymás után többször megnéztem a filmet, mert ez a képi világ igazán csak a moziban működött.

Ha te is szeretted a kék na’vik csodavilágát, akkor most szuper hírünk van!

Az Avatar 2 beharangozásához, előkészítéséhez egy interaktív kiállítás készült, ahol James Cameron világsikerű filmjének bámulatos környezetében találhatod magadat.

Budapesten, az Andrássy Élményközpontban elmerülhetsz Pandora fantáziavilágában. A kiállítás több mint 1000 négyzetméteren várja a lelkes filmrajongókat. Az tény, hogy nem olcsók a jegyek, és az is az igazsághoz tartozik, hogy a tárlat tudományos vonala kicsit elnagyolt. A tengerentúlon nagy sikert aratott Avatar kiállítás Európában először Budapesten látható egészen május végéig.

Ha szeretsz elmerülni a gasztronómiai újítások világában, imádod, ha álomterekben járkálva tervezgeted a jövőbeli konyhádat, akkor a Konyhakiállításon a helyed! De ha csak nézelődni, tájékozódni, ötleteket gyűjteni, ámuldozni akarsz, ebben az esetben is érdemes kilátogatnod március első 3 napján a Papp László Budapest Sportarénába. 3 rendhagyó budapesti kiállítás márciusra, amit nem érdemes kihagyni Kép forrása: konyhakiallitas.hu

Elképesztő, hogy már létezik munkapad alá rejtett főzőlap is! Én elámultam ezen. Biztos te is megállsz majd pár hihetetlen újítás előtt. A lelkes háziasszonyok szívét megdobogtató Konyhakiállításon olyan világszínvonalú újdonságokkal, ötletekkel és megoldásokkal találkozhatsz, melyekkel korábban még biztosan nem! Konyhatervezési tanácsadással és izgalmas bemutatókkal is várnak a szervezők.

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!