Divat / Stílus

Rejtélyes ruhadarabok, amiket mi nők imádunk, de a férfiak utálnak

Rejtélyes ruhadarabok, amiket mi nők imádunk, de a férfiak utálnak

UGG csizmák

Nagyon kényelmes, praktikus, puha és meleg. Persze mi is látjuk, hogy nem a legszexibb cipők közé tartozik, télen mégis vannak olyan napok, amikor egyszerűen csak ezt van kedved felvenni, hiszen hideg van, esik a hó és emiatt a kényelem az elsődleges szempont.

Szóval ilyenkor még az sem érdekes, hogy a pasik – legalábbis a mi környezetünkben – nem hogy nem szeretik ezeket a csizmákat, de sokszor értelmezni sem tudják.

Hosszú szoknyák

A hosszú szoknya már egy kicsit megosztóbb, mint az előzőek, tehát nem a NO WAY kategóriába tartozik, de azért a legtöbb férfinak nem ez a kedvenc ruhadarabja. Ezzel is leginkább az a baj, hogy elfedi az alakunkat, így nem látszanak benne az előnyös vonalak.

Akkor még rosszabb a helyzet, ha a hosszú szoknya nem egy egyszínű, visszafogott darab, hanem egy vagányabb mintás vagy neonszínű darab.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Gyerekes kiegészítők

Persze mindig vannak kivételek, de tapasztalatunk alapján a fiúk nincsenek oda az olyan gyerekes kiegészítőkért, mint…

  • a macifüles téli sapkád
  • a Disney-hercegnős pulcsid
  • a norvég mintás egyujjas kesztyűd
  • vagy a telefonodnál háromszor nagyobb műanyag cicás telefontokod.

Ezek persze cuki dolgok, de az első randin azért mindenképp hagyd ki őket!

Poncsó

Az őszi/téli szettek egyik elengedhetetlen darabja a poncsó. Mi nagyon szeretjük, mert praktikus darab egy póló fölé az átmeneti időszakra, a hidegebb időben pedig bőrkabáttal vagy egy vastagabb kabáttal is szuper.

A fiúk szerint ez inkább csak egy nagy pokróc, amit magunkra dobunk, ami az egész alakunkat eltakarja, tehát abszolút érthetetlen.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást