Így készíts vagány felsőt a nem használt pólóidból – 5 DIY módszer

Így készíts vagány felsőt a nem használt pólóidból – 5 DIY módszer

Címlap / Otthon / Hobbi / Így készíts vagány felsőt a nem használt pólóidból – 5 DIY módszer

Mindenkinek hever a szekrényében néhány szebb napokat látott póló, ami sportoláshoz viszont még éppen jó lehet. Ezekkel a trükkökkel pedig olyan klassz felsőt kreálhatsz belőlük, hogy még az is lehet, hogy nem csak a futáshoz kezded hordani őket.

1/5. Crop top

Fordítsd ki a pólót, és vedd fel. Mérd ki a derékvonalad természetes helyét úgy, hogy két ujjadat a köldököd fölé helyezed, és kimosható tintával (vagy egy ceruzával) megjelölöd ezt a magasságot.

Vedd le a pólót, helyezd sima felületre és egy vonalzó segítségével húzz egyenes vonalat a megjelölt magasságban. Fogj egy éles ollót és a vonal mentén haladva vágd le a póló fölösleges részét. Már készen is vagy!

 

 

2/5. Szaggatott póló

Válaszd ki, hogy hol szeretnéd a „lyukakat” a pólódon. Érdemes ehhez először felvenni, és így megjelölni az első lyuk helyét akár a mellkasodon, akár a hátadon. Ez után a pólót levéve és egy sima felületre helyezve a megjelölt helyen húzz egy egyenes vonalat, majd azzal párhuzamosan, tetszőleges távolságra még egyet.

Játszhatsz a vonalak hosszával is, lehet például minden vonal mindkét irányba 2-2 centivel hosszabb, mint az előző. Ez után fogj egy éles ollót, és vágd át a pólót a vonalak mentén.

 

 

3/5. Flitterezd fel!

Vagy akár gyöngyökkel is feldobhatod a megunt pólóidat. A méteráru- vagy hobbiboltokban aprópénzért is vásárolhatsz egy csomag flittert vagy gyöngyöt, amit aztán egy póló színével megegyező cérnával varrhatsz fel az anyagra. Különösen mutatós, ha a szíved fölé, vagy az ujjakra applikálod a díszeket, de határt csak a kreativitásod szabhat!

 

 

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»