Egy reflexológus megosztott egy lábmasszázs-trükköt: ettől gyorsan álomba merülsz!

Egy reflexológus megosztott egy lábmasszázs-trükköt: ettől gyorsan álomba merülsz!

Címlap / Életmód / Egészség / Egy reflexológus megosztott egy lábmasszázs-trükköt: ettől gyorsan álomba merülsz! / 2. oldal

A talpad és a bokád

5. Az ötödik lépésnél kifejezetten a talpad középre kell helyezned a figyelmedet, ugyanis ezen a ponton nagyon sok ideg helyezkedik el. Tedd a hüvelykujjadat ide, és körkörös mozdulatokkal kezdd el masszírozni, néhány másodpercen át, enyhe nyomás kifejtése mellett.

6. Ha ezzel végeztél, visszatérhetsz a lábujjakhoz: mindegyiket húzd meg felfelé gyengéden, a nagylábujjadtól a kicsiig haladva, és ezt többször is meg kell ismételned. Akár a lábujjak közötti részt is megmasszírozhatod közben.


pvstory/depositphotos.com

7. Ezután ülj fel, és keresd meg a bokád legmagasabban elhelyezkedő pontját a lábad belső felén. Ezt úgy tudod megkeresni, hogy az ujjaiddal körbefogod a bokádat, és ahol a negyedik ujjad elhelyezkedik, ott találod meg. Ezt a csontot kell masszíroznod körkörös mozdulatokkal öt másodpercen át.

8. Ha kész vagy, feküdj a hátadra, és húzd fel a lábaidat úgy, hogy a kezeddel elérd a talpadat. Fogd körbe az ujjaiddal, majd a kislábujjaidat hajlítsd be; ahol megérzed, hogy ennek hatására megfeszül a talpad, azon a ponton érdemes még néhány másodpercig végigmasszíroznod magad.

Mire a végére érsz, sokkal nyugodtabb hangulatba kerülsz, de a teljes siker érdekében a másik lábadon is végig kell csinálnod a lépéseket. Ez biztosan segíteni fog abban, hogy könnyebb legyen elaludnod este!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást