Csapj le te is Száraz Dénes kisfiának biciklijére!

Csapj le te is Száraz Dénes kisfiának biciklijére!

Címlap / Életmód / Egészség / Csapj le te is Száraz Dénes kisfiának biciklijére!

Talán kevesen tudják, hogy Mintaapák népszerű színésze, Száraz Dénes 12 éves kora óta szenvedélyes kerékpáros.

„Emlékszem, nálunk otthon nem volt Eurosport, mindig valamelyik barátomhoz mentem el a Tour de France közvetítéseket nézni vagy felvetettem velük VHS-re. Aztán 15 évesen már én is versenyszerűen bringáztam.” meséli Dénes.

Apaként természetesen az is fontos számára, hogy a sport és a kerékpározás szeretetét fiának is továbbadja:

A fiammal már pár hónapos korában is az erdőt jártam, 6 évesen már feltúrázott a Kékestetőre. Most, kilenc évesen inkább a haverokkal rohangál az udvaron, de szülinapjára hegyi bringát kap.”

A bringa beszerzése azonban most kihívást jelent: a Covid járvány alatt ugyanis világszerte hiánycikk lett az új kerékpár. A Decathlon új szolgáltatása, a Recathlon lehet a megoldás Dénesék számára.

A Recathlon egy frappáns megoldás: eladásra szánt használt biciklijeit április végéig online bárki feltöltheti, az üzletben április 29-től kezdődően egy gyors bevizsgálás után pedig bizományba veszik – innentől már csak arra kell várni, hogy valaki lecsapjon a biciklire, az eladott bringák árát 2 évig felhasználható utalványban kapják meg az eladók. A vevőknek sem kell minden egyes Decathlont végigjárniuk, azért, hogy megnézhessék a kínálatot: a Recathlon oldalán előzetesen, áruházakra bontva megnézhetik a kínálatot május 4-től, így célirányosan mehetnek a vágyott bicikliért.

Április 29-től Száraz Dénesék is figyelik majd a kínálatot, hátha meglesz a vágyott szülinapi ajándék, az első szerencsés vásárlók pedig akár Dénes kisfiának biciklijére is lecsaphatnak majd. A kerékpárhoz a színész kedves üzenetet is hagyott a következő tulajdonosnak, reméli, hogy a bicikli következő kis gazdájának is segít abban, hogy egy életre szólóan kerékpárrajongóvá váljon.

„Számomra a legmeghatározóbb bringás élmény a németországi Regensburgból való, ahol teljesítettem az Iron Man triatlon versenyt. Rengeteget edzettem rá, a verseny napján durva eső, szél és hideg fogadott minket. A 180km-es bringás szakaszon sem csillapodott, nehéz volt, de egy pillanatra sem merült fel bennem, hogy nem itt kéne lennem, végig élveztem a 11 órás versenyt. Szóval ezt tényleg lehet szenvedélynek hívni.”

A Recathlonra az előregisztráció április 22-től él, a bicikliket 29-től várják átvizsgálásra az áruházakban, az új gazdára váró bringákra pedig május 31-ig csaphatnak le a szemfülesek. ITT tudsz regisztrálni és böngészni a feltöltött termékek között.

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást