Rajzolj egy hegyi tájat, és derítsd ki, a pszichológia szerint mit árul el a lelkedről

Rajzolj egy hegyi tájat, és derítsd ki, a pszichológia szerint mit árul el a lelkedről

Címlap / Életmód / Egészség / Rajzolj egy hegyi tájat, és derítsd ki, a pszichológia szerint mit árul el a lelkedről

A következő személyiségtesztben csak egy üres papírra, egy ceruzára és persze a képzelőerődre lesz szükség. Rajzolj egy általad elképzelt hegyet a lapra, egy utat, néhány fát, és az eget, utóbbit saját belátásod szerint. Ez azt jelenti, hogy akár eshet az eső, süthet a nap vagy éjszakai is lehet az égbolt, ez teljes mértékben rád van bízva. Ha kész, derítsd ki, mit mond el rólad a rajzolt tájkép!

Ahogy a hegyet lerajzoltad…

Ha az általad rajzolt hegy olyan nagy, hogy kilóg a papírról, és a csúcsa nem is látszik, az arra utal, hogy rendkívül motivált személyiség vagy. Rengeteg célod van, mindig vannak terveid, és nehéz téged eltántorítani attól, amit a fejedbe veszel. Nem csoda, hogy a munkád terén is gyorsabban jutsz előre, mint a többiek!

Amennyiben a hegyed teteje laposabbá válik, nincs éles csúcsa, az azt jelenti, hogy kimondottan megbízható lélek vagy.

A barátaid és a családod már rég megtanulták, hogy ha gondokkal küzdenek, rád biztosan számíthatnak, hiszen mindig meghallgatod őket.

Ha viszont a hegyed nagyjából olyan, mint egy háromszög, az azt jelenti, hogy nagyon sokoldalú személy vagy, aki képes egyszerre több dologra is figyelni. Őrület, milyen profi módon tudsz két-háromfelé is koncentrálni, ezért nagyon jól be tudod osztani az idődet, és mindig hamar végzel a tennivalóiddal.

Ahogy az utat lerajzoltad…

Ha az út a hegyen felfelé szalad, az azt jelenti, hogy őszinte és egyenes lélek vagy. Ha valami bánt, azt rögtön megmondod, és a véleményedet sem félsz kifejezni.

Hiszel magadban, és megvan benned a kellő bátorság ahhoz, hogy felvállald magad mások előtt!

De ha az utad a hegy mellett halad el, az azt jelenti, hogy kimondottan óvatos vagy. Voltak már negatív tapasztalataid, csalódtál emberekben, és emiatt nem igazán bízol meg másokban. Hosszú időre van szükséged ahhoz, hogy valakit barátnak nevezz, vagy esélyt adj a szerelemnek.

Amennyiben az utad átszeli a hegy belsejét, mint egy alagút, az azt jelenti, hogy nagyon nyugodt és békés lélek vagy. Mindenkihez kedvesen viszonyulsz, mert hiszed, hogy az ellenségeskedés nem vezet előre. Jobb az, ha mindenkivel jó a kapcsolatod, és nem idegesíted magad feleslegesen.

Ahogy a fákat rajzoltad

Ha nagyon részletesek a fáid, sok ággal és levéllel, az azt jelenti, hogy őrülten kreatív vagy. Tele vagy ötletekkel, a fantáziád pedig folyton szárnyal, és legszívesebben az alkotásnak élnél.

Amennyiben még gyümölcsök is teremnek a fán, vagy virágba borultak, az azt jelenti, hogy igazi álmodozó vagy. Vágysz a kalandokra, a spontán izgalmakra, és az igaz szerelemre.

Rendkívül romantikus típus vagy, imádsz olvasni, és igényled az egyedül töltött időt.

De ha egyszerű fákat rajzoltál, minimális részletességgel, az arra ural, hogy szereted a szabályokat. Mindig mindent előre megtervezel, hogy ne érjenek váratlan meglepetések, és ne kelljen utólag bánkódnod, hogy óvatosabbnak kellett volna lenned. Te nem igazán ugrasz spontán fejest az ismeretlenbe!

Ahogy az eget rajzoltad…

Ha napot is rajzoltál az égre, az azt jelenti, hogy vidám és optimista természet vagy. Szinte mindig jó a kedved, és ez a fajta optimizmus sokszor a környezetedre is átragad, ezért szeretnek az emberek a társaságodban lenni.

Amennyiben éjszaka van a rajzolt képen, az azt jelenti, hogy nagyon ambiciózus vagy, fontos számodra a karriered, és nem sajnálod ráfordítani az időt. Sokszor még hétvégente is dolgozol, ha épp úgy tartja kedved.

Ha viszont esik az eső, az azt jelenti, hogy hajlamos vagy a szomorúságra és a depresszióra. Nem feltétlenül nyílsz meg erről másoknak, de sokszor azon kapod magad, hogy akár ok nélkül is rossz a kedved.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást