B3 RACING családi autósnap az Europarkban

B3 RACING családi autósnap az Europarkban

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / B3 RACING családi autósnap az Europarkban

A nyári vakáció utolsó hétvégéjén, amikor a szeptemberi iskolakezdési lázban égve igyekeznek a szülők beszerezni a legkülönfélébb méretű füzeteket és a megfelelő keménységű grafitceruzákat, kikapcsolódásképpen különleges autós programmal készül a B3 Racing csapata és az Europark.

Az autósnapra augusztus 29-én, szombaton kerül sor, 10.00-15.00 között, ahol betekinthetsz az autósport kulisszái mögé,és testközelből nézheted, hogyan működik Magyarország egyik legprofibb autóversenyző csapata, amely többek között az ETCC futamain a szerb bajnok, Dusan Borkoviccsal, a kamion Európa bajnok Kiss Norbival, a SEAT LEON Eurocup-ban a legsikeresebb magyar női autóversenyzővel, Bús Edinával,  és a fiatal Fekete Dominikkel szerepel.

A programok nagyon izgalmasnak ígérkeznek! A B3 Racing kamionja és a szerelősátra is kint lesz, lehet szuper közös fotókat készíteni Bús Edinával és versenyautójával, valamint egy szimulátor verseny is várja az autóversenyzés rajongóit, ráadásul a legjobbak értékes ajándékokkal gazdagodhatnak! Az első helyezett élményautózást nyer a B3 csapatával a Hungaroringen, a második-harmadik helyezett élmény gokartozást a miskolctapolcai Avalon Parkban, Európa egyik legmodernebb elektromos gokart pályáján.

És hogy hol fog elférni a nagy kamion? Nem máshol, mint az Europark külső parkolójában, és így a napsütésben élvezheti a család a programok nyújtotta szórakozást!

A kilátogatókat a HELL és XIXO hostessei kóstolóval, játékokkal és ajándékokkal várják, a B3 Racing Facebook játékán résztvevők pedig B3-as ajándékokkal is gazdagodhatnak.

A részletes program megtekinthető ITT!
 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást