A kabát, amit a férfiak is megszerettek – Hogyan hordd idén ősszel?

A kabát, amit a férfiak is megszerettek – Hogyan hordd idén ősszel?

Címlap / Stílus / Divat / A kabát, amit a férfiak is megszerettek – Hogyan hordd idén ősszel?

Mindent megpróbáltunk, a kabátok eleganciája, a poncsók praktikussága évről évre háttérbe szorul a pufidzsekivel szemben. Az év nagy részében ruhatárunk egyik alappillére e közkedvelt darab. Küllemén nyomot sem hagyva közel száz éves múltja.

1936 Alaszka. Eddie Bauer nevéhez fűződik a legenda minek köszönhetően a pufidzseki napvilágot látott. Életét kockáztatta a legendás természetjáró az időjárási viszontagságokból adódóan. Rövid időn belül elkészült az első prototípus steppelt varratokkal és kielégítve a legmagasabb technikai szempontokat is. Az alpinizmus világában egy mérföldkövet jelzett, de a divat nagymestereit sem hagyta figyelmen kívül a százados újítás. 

 

Moncler, Timberland, Colmar, Fiorucci és Best Company de Elisabetta Franchi is ide sorolható vonzó ladyboss modelljével, ahol a pufidzseki szupernőies kiegészítőkkel gazdagodik. Megfelelő keretet nyújtva a napi viseletünknek. Egy széles öv, egy dekor cipzár és máris a pufidzseki szupernőies „kabáttá” változik, megőrizve eredeti praktikumát. A 100 g-os modell nagymestere Patrizia Pepe, kreációi szinte bármilyen alakalommal megállják helyüket.

 

 

Napjaink oversize pulóverei új értelmet kapnak e kabáttípus társaságában. A háromnegyedes ujjú változat a nőiesség ikonja időtlen idők óta, egy szép kesztyű és máris kész a sziluett. Ne feledkezzünk meg az esztétika mellett a használt textil előnyéről sem, nem igényel vasalást sem különösebb tisztítási folyamatokat. 

A férfiak kevésbé szeretik?

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»