Életmód / Tech és kütyük / Stílus

Így pózolj a képeken, hogy azonnal jobban mutass: apró, de látványos trükkök

Keresztbe a lábakat!

Ha teljes alakos kép készül rólad, például mert a szettedet szeretnéd megmutatni, tedd egymás előtt keresztbe a lábaidat, kicsit úgy, mintha lépni készülnél.

Ettől az egész testtartásod természetesebb lesz, a csípőd karcsúbbnak, a lábaid pedig hosszabbnak fognak tűnni. A trükk akkor is működik, ha ülve fényképeznek: egyenesítsd ki a felsőtested, a bokáidat tedd keresztbe, az egyik kezedet pedig tedd a térdedre, és máris jobban mutatsz majd a fotón!

Mozdulj!

Hacsak nem egy gyors fotó erejéig kapnak el, hanem valami céllal próbáltok meg egy jó fotót készíteni rólad például a blogodra vagy a profilodhoz, akkor vigyázz, hogy ne merevedj bele egy pózba sem! Nem biztos, hogy elsőre minden tökéletes lesz a képen, de minél tovább tartod ki a pózt és a mosolyt, annál inkább természetellenes hatást kelt majd.

Próbáld ki, hogy a kamera felé fordulsz, vagy lefelé nézel, majd megemeled a fejedet és a kamerába nézel, fotósodat pedig kérd meg, hogy ebben a pillanatban készítse el a képet, így az sokkal természetesebb hatást fog kelteni.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást