Pillants be otthonodba a nap bármely percében!

Pillants be otthonodba a nap bármely percében!

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Pillants be otthonodba a nap bármely percében!

Elzártam a lángot a tűzhelyen? Bezártam az ablakokat a vihar előtt? Vajon a kutya ma is szétrág egy papucsot? Ezek a kérdések nap mint nap felmerülnek bennünk, általában persze csak azután, hogy elhagytuk a lakást. És leginkább akkor, amikor nincs lehetőségünk gyorsan visszamenni, vagy napközben hazaugrani kedvencünkhöz. Az ehhez hasonló gondolatoknak vet véget a Withings Home otthoni okoskamera, amely telefonunkkal összekötve a nap 24 órájában közvetíti az otthoni eseményeket, így segítségével egyetlen fontos pillanatról sem maradunk le.

A monitorozó eszközként funkcionáló kamerával interneten keresztül bárhonnan és bármikor, kristálytiszta HD minőségben nyomon követheted, hogy mi történik otthonodban. Hang- és mozgásérzékelője jelez a telefonodon keresztül, így nem kell egész nap fél szemmel a képernyőt figyelned, történik-e valami a lakásodban, míg nem vagy otthon. A biztonsági beállításoknak köszönhetően azonban rajtad kívül senki más nem láthatja az eseményeket.

Mágneses talpazatának köszönhetően könnyen beállíthatod, hogy mely területet szeretnéd figyelni, a kamera széles látószöge és zoomja pedig lehetővé teszi, hogy garantáltan részese légy életed otthon zajló minden fontos pillanatának, még ha nem is tartózkodsz épp a lakásban. A kamera bébimonitorként is használható: érzékelőinek köszönhetően azonnal jelez, ha felébred a kicsi vagy lecsúszik róla a takaró.

A Withings Home képet és videót is rögzít, így a fontos pillanatokat meg is örökíti neked. Ugye, semmi pénzért nem maradnál le gyermeked első lépéseiről? A kamera tetején lévő hangszóróból a legkisebbek számára is kellemes dallamok szólnak, sőt a készülék ellenőrzi a légminőséget is, így mindig biztos lehetsz abban, hogy egészséges környezetben van.

Megtanítottad kisállatodnak, hogy ne ugorjon fel a bőrkanapéra és azt is, hogy a hálószoba tiltott terület? Most kiderül, hogy a szabályok akkor is élnek-e, ha nem vagy otthon. A time lapse videó funkcióval felgyorsítva nézheted vissza az elmúlt 24 óra történéseit, így gyorsan utána járhatsz, hogy hogyan is borult fel az a váza. Az infravörös sugarak jóvoltából a sötétben is kiváló felvételeket készíthetsz, a kétirányú kommunikációnak köszönhetően pedig beszélhetsz is kedvenceidhez, és ha szükséges, gyengéden meg is dorgálhatod őket egy tetten ért pillanatban.

Gyakran utazol és olyankor képtelen vagy kiverni a fejedből, hogy egyedül hagytad a lakást, benne minden értékkel? A Withings Home okosotthoni kamera 135 fokos látószögével – amely a piacon jelenleg a legnagyobb – naponta többször is végigpásztázhatod lakásodat, a 12-szeres zoom funkcióval pedig minden apró részletre ráközelíthetsz. Győződj meg róla, hogy minden a legnagyobb rendben van, és tudd biztonságban a lakásodat a nap minden órájában!

További információt ITT és ITT találsz!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást