5 perces visszafogottan elegáns smink

5 perces visszafogottan elegáns smink

Címlap / Stílus / Arc / 5 perces visszafogottan elegáns smink

Kivel ne fordulna elő olykor, hogy a kora reggeli ébredés után fontosabbnak érzi azt a 10 percet inkább az ágyban, mint a sminktükör előtt tölteni. Ezzel a sminkkel azonban semmi nem lehet kifogás, hiszen tényleg kész van 5 perc alatt. Tökéletes a kapkodós reggeleken és bármikor máskor is, ha egy csinos, visszafogottan elegáns megjelenést szeretnénk elérni.

Alapozás

Az általam használt termék önmagában is tartós, így ezúttal a szemhéjalapozással töltött időt is megspóroltam. Por állagú festékek alá azonban mindenképp javaslom.

Fénylő szemhéj

Bátran ajánlom a tégelyben kapható, eleinte krémes állagú, majd megszilárduló termékeket a gyors sminkek központi termékeként. A szemhéjamon a Maybelline Color Tattoo On and on Bronze árnyalata látható, melyet egy tömör ecsettel vittem fel, a széleit pedig rögtön eldolgoztam.
Ezzel a mozdulattal ne késlekedjünk, mert száradás után már nem fog menni. Akinek rövidek a körmei, az kényelmesen fel tudja vinni a festéket akár az ujjával is.

Finom kontúr

A kontúrceruza éles és határozott nyoma helyett valami könnyedebbet szerettem volna, így egy barna szemhéjpúdert vittem fel a szempilláim tövébe alul és felül is egy vékonyhegyű ecset segítségével.

Utolsó simítások

A szemöldök alá egy bőrszínhez hasonló, matt szemhéjpúdert vittem fel kiemelő színként, a szempillákat pedig egy rétegben spiráloztam.

A végső smink

Visszafogott pirosítással és ajkakkal kombináltam a szemfestést. Az arcomra a MAC Ladyblush krémpirosítója került, a számra pedig ajakápoló.
Ha munka után váratlan programra invitálnak minket, egy élénk rúzzsal pillanatok alatt feldobhatjuk a külsőnket.

VIDEO Üde tavaszi barackos smink

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!