Pedikűr színek, minták és díszítések

Pedikűr színek, minták és díszítések

Címlap / Stílus / Test / Pedikűr színek, minták és díszítések

Lassan a lábaink is előbújnak a cipőkből, és közszemlére kerülnek a lábkörmeink. Akár úgy döntesz, hogy pedikűröshöz mész, akár egymagad készíted el pedikűrödet, a lábkörmöket érdemes vidám díszítésekkel feldobni. Lássunk most néhány nyárias lábköröm mintát!

Klasszikus francia

Sokunk kedvence az elegáns és visszafogott francia manikűr, amely legalább annyira jól mutat a lábkörmökön, mint a kezeken. Szerezz be egy francia manikűr szettet sablonokkal és rajzolj csinos mosolyvonalakat magadnak! 
Ha picit barbisabb hatást szeretnél, akkor egy áttetsző csillámos fénnyel vond be a körmöket, ami csodásan fog ragyogni a napsütésben.

Művészi virágok

A lábkörmök esetében a nagy lábujj körmét érdemes feltűnő mintával díszíteni, hiszen ezen a legnagyobb a “felület”.
Ma már nagyszerű díszítő ecsetekkel ellátott körömlakkokat és sokféle sablont lehet kapni, amelyekkel olyan mintát festhetsz, amilyen csak tetszik.

Színes virágok

A komplex mintázatokkal díszített lábkörmöket a legegyszerűbben lehúzósokkal tudjuk megvalósítani.
A képen látható fehér körömlakkon például csodásan festenek a tarka virágkoszorú mintázatok. A végén egy áttetsző, csillogást adó körömlakkal még jobban fixálhatók a lehúzósok.

Trendi zöld

Ha ki kellene emelni a 2013-as év legnagyobb divatszínét, az minden bizonnyal a zöld lenne.

Szerezz be nyárias azúr zöld körömlakkot és színezd ki lábkörmeidet!
A nagylábujjra sablon vagy matrica segítségével készíthetsz fehér mintázatot.

Diszkrét minták

Mindig próbáljuk a kéz és láb körmeit stílusban összehangolni, ezért a manikűr domináns színét érdemes a nagy lábkörmökön is visszahozni egy mutatós minta segítségével.
Természetesen matrica, sablon vagy kézzel festett díszítés is jöhet!

Vörös lábkörmök

Ha a klasszikus vörös körömlakk mellett szavazol, nem szükséges a minta nélküli változatnál maradnod.
A nagy lábkörmök itt is díszítésben részesülhetnek. A legmutatósabb szín a piroson a fehér, tehát érdemes ezzel próbálkozni! A mintákat minden esetben feldobhatjuk kristályos kövekkel, amelyeket speciális ragasztóval vihetünk fel.

Kristály rátétek

Ha igazi gésa-tündér szeretnél lenni, hordj drágakövekre emlékeztető kristályokat a lábkörmeiden!
A képen látható körömdíszítésben az a nagyszerű, hogy a fehér lakk alapra ragasztott színes kövek egyik árnyalata megjelenik a többi lábköröm színeként. Igazán nagyszerű lett a végeredmény!

Sakkminta

Biztosan nem maradsz észrevétlen ha retró fekete-fehér négyzetmintákat festesz lábkörmeidre.
Egyszerűen fesd fehér színre a lábkörmöket, majd egy sakk-sablon segítségével fesd meg a fekete négyzeteket. A monokróm stílus természetesen a manikűrödön is jelenjen meg!

Elegáns virágminta

Egy újabb nagyszerű virágminta, ezúttal mandarinszínű alapra festve.
A virágot ezúttal is érdemes sablonnal megfesteni, az indákat vékony ecsettel megrajzolni, a közepére pedig ezüstös kristályok kerülnek.
Akármilyen minta mellett is döntesz, a lényeg, hogy a nyarat kényelmes önbizalommal töltsd és bátran merd mutogatni lábadat. Jó szórakozást kívánunk a lábkörmeid kifestéséhez!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást