Párkapcsolat / Szerelem

8 dolog, amit a férfiak művelnek, a nők pedig teljesen elolvadnak tőle

8 dolog, amit a férfiak művelnek, a nők pedig teljesen elolvadnak tőle

A nevetés ereje

A felmérésből kiderült, hogy a nők szerint a jó humorérzék az intelligencia és a kreativitás egyik legerősebb jele. Ha egy pasi képes megnevettetni téged a vicceivel, szórakoztató egyéniség, és nem csak komolyabb témákról tud beszélni, az azonnal felkelti a te érdeklődésedet is.

A családi idő

Mindenki jobban szeret a saját baráti társaságával, családjával lenni, épp ezért értékelik a nők annyira, ha a párjuk az ő szeretteikkel is szívesen tölt időt. Ha a pasid jókat nevet az apukáddal, előzékeny a húgoddal, és besegít vacsora után anyukádnak a mosogatásban is, biztos, hogy te is azonnal elolvadsz tőle. Jó látni, hogy ennyire fontos neki a családod véleménye!

A kutyagazdik gondoskodása

Manapság a kutyák egyre nagyobb szerepet töltenek be a gazdik életében, és úgy fest, ez a nők szemében is pozitívum. A felmérés szerint ha egy pasinak van kutyája, akire valóban figyel, és akivel sokat foglalkozik, az nagyon szimpatikussá teszi őt a másik fél szemében. Azt érezteti ugyanis, hogy gondoskodó, és hajlandó felelősséget vállalni egy másik élőlényért.

Bevállalja a kockázatot

A nők imádják a bátor férfiakat, épp ezért válik ellenállhatatlanná az a pasi, aki nem fél a kockázatoktól. Ez például azt jelenti, hogy gond nélkül leszólít téged a buszon vagy a kávézóban, mert szimpatikus vagy neki, vagy segít annak a nőnek, akit esetleg egy másik férfi nem hagy békén a szórakozóhelyen. A lényeg, hogy nem ijed meg a konfliktustól, és kiáll amellett, amiben hisz.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást