Szerelem / Párkapcsolat

Ha a párod megteszi ezt a 10 dolgot, hosszú életű lesz a kapcsolatotok – Vajon rátok hány igaz?

Ha a párod megteszi ezt a 10 dolgot, hosszú életű lesz a kapcsolatotok – Vajon rátok hány igaz?

Akkor is megdicsér, ha pizsiben ülsz mellette

Nem csak akkor veszi észre, hogy milyen szép és csinos vagy, amikor tökéletes sminkben, felöltözve mentek vacsorázni, hanem akkor is, amikor teljesen önmagad vagy.

Az ő szemében te vagy a leggyönyörűbb, még akkor is, ha természetes külsővel, a kedvenc pizsidben, felkötött hajjal pihensz mellette a nap végén, és ezt nem azért mondja, mert tudja, hogy hallani akarod.

Hanem azért, mert tényleg így érzi!

Általában ő keres először

Nincs olyan nap, hogy ne beszélnétek. Hiába töltitek külön a hétvégét, vagy a kapcsolatotoknak még csak egy olyan szakaszában jártok, amikor nem éltek együtt; egyszerűen minden nap van köztetek kommunikáció.

És az esetek többségében ő az, aki ébredés után szép napot kíván neked, vagy a munkahelyén rád ír, csak hogy elküldjön egy vicces videót, amiről eszébe jutottál.

Nem érzed azt mellette, hogy mindig neked kell megtenned az első lépést, hiszen a kapcsolatotok tökéletesen kétoldalú!

Esélyt ad annak, amit te szeretsz

Tudja, hogy mennyire imádod azt a zenekart, amit egyfolytában hallgatsz, ezért meglep két koncertjeggyel, és elkísér téged.

Tisztában van azzal, hogy melyik a kedvenc sorozatod/filmed, és azért, hogy boldoggá tegyen téged, megnézi veled.

Nem azért, mert őt is érdekli, hanem azért, mert TE érdekled. Szeretne még jobban belelátni a világodba, és ez így egy tökéletes módja annak, hogy közelebb kerüljön hozzád.

Ő is szervezi a programokat

Születésnapok, évfordulók, nyaralás; sok esetben ezek megszervezése a nőkre marad, a férfiakat pedig nem különösebben hozza lázba.

Azonban sokat számít, hogy ennek ellenére mennyire lelkes a párod, tudván, hogy neked milyen fontosak ezek.

Ha a pasid is részt vesz a szervezésben, ötleteket dob be, hogy hova mehetnétek, mit próbálhatnátok ki, és látszik rajta, hogy nem csak “kötelességből” teszi, biztos, hogy nagyon fontos szerepet töltesz be az életében.

Meglep, csak úgy

Nem azért, mert nőnap van, és tudja, hogy rosszul esik majd, ha megfeledkezik róla. Hanem azért, mert szereti látni az arcodon a mosolyt, amikor meglep valamivel.

Nem kell nagy dolgokra gondolni: egy csokoládé, egy virág, akár az, hogy lefoglalt egy asztalt vacsorára…

Ezek mind olyan kedves gesztusok, amiket önzetlenül azért tesz, hogy te boldogabb legyél, és nem azért, mert cserébe vár tőled viszonzásul hasonlót.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Ő is beszél a közös jövőtökről

Sok kapcsolatban probléma, hogy míg a nők szívesen terveznek a távoli jövőre vonatkozóan, addig a férfiak inkább csak sodródni szeretnének az árral.

Ez általában annak a jele, hogy nem tudják, mit akarnak. Épp ezért szerencsés az, akinek a párja bátran mer beszélni arról, milyen közös jövőt lát maga előtt.

Néha utal arra, milyen lesz majd az esküvőtök, vagy a közös házatok, esetleg megemlíti, hány gyereket szeretne, mert tudja, hogy veled akar lenni!

Átveszi tőled, amit te utálsz

A házimunka már régóta nem a nők dolga, és szerencsére egyre több férfi is így látja. Ezért muszáj beosztani, kinek milyen feladatokat kell ellátni.

Ha a párod tudja, hogy utálod a porszívózást, vagy nem szeretsz teregetni, és cserébe felajánlja, hogy átveszi őket tőled, az a szeretet kimutatásának egyik módja.

Pláne, ha amúgy neki sem a szíve csücske! Az az igazán értékes társ az életben, aki arra törekszik, hogy levegye a terhet a vállunkról.

Megkérdezi, hogy telt a napod

Sajnos ez bármennyire is apróságnak tűnik, nagyon sok kapcsolatból hiányzik.

Ha viszont a párod minden nap felteszi neked a kérdést, és valóban odafigyel a válaszra, az egyértelmű jele annak, hogy tényleg érdekli, mi történik az életedben.

Nem csak azért kérdez, mert muszáj, és nem kell arra várnod, hogy jöjjön egy reklám, amikor van 10 szabad perce, mert ha te ott vagy, minden más csak másodlagossá válik!

Ápol, ha beteg vagy

Vannak férfiak, akik inkább távolságot tartanak, ha a partnerük lebetegszik, de a te pasid nem ilyen. Ő az, aki ágyba viszi neked a levest, elmegy a gyógyszertárba, felügyeli, hogy beszedd a tablettákat, és ott ül melletted, hogy ne legyél egyedül.

A munkahelyéről többször is küld üzenetet, hogy tudja, hogy érzed magad, és nem érdekli, hogy elkaphatja a betegséget.

Ráismertél? Akkor nagyon szerencsés vagy!

Az ágyban nem ő a lényeg

Legalábbis saját magának nem csak az fontos, hogy neki jó legyen. Dehogy! Amikor szexre kerül a sor, a pasidnak épp ugyanannyira számít, hogy te is élvezd az együttlétet; sőt, talán még jobban is, mint a saját öröme.

Folyamatosan figyel rád, elkényeztet téged, és ha befejeztétek, nem rohan a számítógéphez, hogy játsszon.

Inkább fekszik melletted, átölel, és kiélvezi a közös pillanatokat. Mert ő is tudja, hogy a szex egyik legjobb része az utána következő összebújás!

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást