Párkapcsolat / Szerelem

Ha a párod megteszi ezt a 10 dolgot, hosszú életű lesz a kapcsolatotok

Ha a párod megteszi ezt a 10 dolgot, hosszú életű lesz a kapcsolatotok

Ő is beszél a közös jövőtökről

Sok kapcsolatban probléma, hogy míg a nők szívesen terveznek a távoli jövőre vonatkozóan, addig a férfiak inkább csak sodródni szeretnének az árral.

Ez általában annak a jele, hogy nem tudják, mit akarnak. Épp ezért szerencsés az, akinek a párja bátran mer beszélni arról, milyen közös jövőt lát maga előtt.

Néha utal arra, milyen lesz majd az esküvőtök, vagy a közös házatok, esetleg megemlíti, hány gyereket szeretne, mert tudja, hogy veled akar lenni!

Átveszi tőled, amit te utálsz

A házimunka már régóta nem a nők dolga, és szerencsére egyre több férfi is így látja. Ezért muszáj beosztani, kinek milyen feladatokat kell ellátni.

Ha a párod tudja, hogy utálod a porszívózást, vagy nem szeretsz teregetni, és cserébe felajánlja, hogy átveszi őket tőled, az a szeretet kimutatásának egyik módja.

Pláne, ha amúgy neki sem a szíve csücske! Az az igazán értékes társ az életben, aki arra törekszik, hogy levegye a terhet a vállunkról.

Megkérdezi, hogy telt a napod

Sajnos ez bármennyire is apróságnak tűnik, nagyon sok kapcsolatból hiányzik.

Ha viszont a párod minden nap felteszi neked a kérdést, és valóban odafigyel a válaszra, az egyértelmű jele annak, hogy tényleg érdekli, mi történik az életedben.

Nem csak azért kérdez, mert muszáj, és nem kell arra várnod, hogy jöjjön egy reklám, amikor van 10 szabad perce, mert ha te ott vagy, minden más csak másodlagossá válik!

Ápol, ha beteg vagy

Vannak férfiak, akik inkább távolságot tartanak, ha a partnerük lebetegszik, de a te pasid nem ilyen. Ő az, aki ágyba viszi neked a levest, elmegy a gyógyszertárba, felügyeli, hogy beszedd a tablettákat, és ott ül melletted, hogy ne legyél egyedül.

A munkahelyéről többször is küld üzenetet, hogy tudja, hogy érzed magad, és nem érdekli, hogy elkaphatja a betegséget.

Ráismertél? Akkor nagyon szerencsés vagy!

Az ágyban nem ő a lényeg

Legalábbis saját magának nem csak az fontos, hogy neki jó legyen. Dehogy! Amikor szexre kerül a sor, a pasidnak épp ugyanannyira számít, hogy te is élvezd az együttlétet; sőt, talán még jobban is, mint a saját öröme.

Folyamatosan figyel rád, elkényeztet téged, és ha befejeztétek, nem rohan a számítógéphez, hogy játsszon.

Inkább fekszik melletted, átölel, és kiélvezi a közös pillanatokat. Mert ő is tudja, hogy a szex egyik legjobb része az utána következő összebújás!

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást