8 WOW pár perces szemsmink, rohanós napokra

8 WOW pár perces szemsmink, rohanós napokra

Címlap / Stílus / Arc / 8 WOW pár perces szemsmink, rohanós napokra

Annak ellenére, hogy sokan otthon maradnak, azért az online térben folytatott meetingeken is meg kell jelenni, ami egy-egy sorozatmaraton után kicsit több utómunkát igényel. Szerencsére viszont egy gyors szemsminkkel frissebbé varázsolhatod az arcodat, ráadásul a következő variációk tényleg nem vesznek több időt igénybe néhány percnél.

Csak egy kis csillogás

Ez a szemsmink igazán dögös, mégis 5 perc alatt elkészülhetsz vele! Mindössze annyi a dolgod, hogy készíts egy gyors füstös alapot barnás árnyalatban, a mozgó szemhéjad közepére vigyél fel egy fényes szemhéjpúdert.

 

Kék tusvonal

A színes tusvonalak tavaly lettek nagyon népszerűek, de idén is sokat fogjuk látni őket. Lehet, hogy a hétköznapokban nem szeretnél rikító sárga tusvonallal szaladgálni, viszont egy szép kék szín kevésbé feltűnő, mégis extra. Arról nem is beszélve, hogy néhány másodperc alatt készen is lehetsz!

 

Arany csillogás

A krémes állagú szemhéjpúderek is nemrég robbantak be, ezek is szuperek a rohanós reggelekre! Csak nyúlj az ujjaddal a tégelybe és vigyél fel a szemhéjadra a krémből, aztán a spirálozás után nincs is más dolgod. 

 

Metálos tusvonal

Egy újabb tusvonal, ami nem neonszínű, mégis izgalmas. Mindössze egy csillámos tusra lesz hozzá szükséged, amivel meghúzod a cicás íveket. Ha szeretnél, akár többféle árnyalatot is kombinálhatsz. Ebben az esetben ügyelj arra, hogy a belső szemzughoz kerüljön a legvilágosabb szín, kívülre pedig a legsötétebb.

 

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást