Merülj el a nyári stílusban! Megérkezett a Pandora Ocean kollekció

Merülj el a nyári stílusban! Megérkezett a Pandora Ocean kollekció

Címlap / Stílus / Divat / Merülj el a nyári stílusban! Megérkezett a Pandora Ocean kollekció

A felszabadult öröm és kaland időszaka, a nyár élénk naplementékben és az óceán hullámaiban elevenedik meg. A Pandora legújabb kollekciója két színpompás új charmmal és egy karkötővel, melyet a csillogó óceáni hullámok inspiráltak ünnepli az évszakot, melyeket édesvízi tenyésztett gyöngyből készült medál és fülbevalók egészítenek ki. Alkosd meg saját összeállításod különböző fémek és anyagok kombinálásával, halmozd őket egyéb karkötőkkel a hideg és meleg színek kavalkádjához vagy rétegezz tenyésztett gyöngyökkel készült medálokat a könnyed nyári eleganciáért.

„Az óceán egy hatalmas vízalatti csodavilág, tele sokszínű élettel” mondja Francesco Terzo és A. Filippo Ficarelli, a Pandora kreatívigazgatói.

„Az új, óceán tematikájú darabjainkkal lemerülünk ebbe a világba, ünnepelve végtelen kincseit.” 

Az ékszerekről

A Rózsaszín muranoi üveg flamingó függő charm cabochon csiszolású üveg kövén keresztül megcsodálhatod a flamingó Pandora Rose-ból készült áttört tollazatát.

A Kék hullámos csúszózáras karkötő hullámvonalas kristály pavé díszítése az óceán hullámzását idézi.

A Kék pikkelyes hal függő charm dinamikusan mozogva ficánkol a tagolt kialakításának köszönhetően. A kifinomult csukló alkatrészei rugalmasságot kölcsönöznek neki, így szinte veled úszik, ahogy mozogsz.

Az édesvízben tenyésztett gyöngyökkel készült Édesvízben tenyésztett barokk gyöngy karika-fülbevaló és Édesvízi tenyésztett barokk gyöngy medál stílusos óda a természethez. A minimalista design kihangsúlyozza a gyöngyök természetes asszimetrikus formáját és irizáló fényét.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást