A tökéletes ékszerajándék minden anyának – Pandora anyák napi kollekció

A tökéletes ékszerajándék minden anyának – Pandora anyák napi kollekció

Címlap / Stílus / Divat / A tökéletes ékszerajándék minden anyának – Pandora anyák napi kollekció

Anyák napi kollekció

Hogyan foghatunk meg egy kapcsolatot, ami mélyebb a szavaknál? Ezen az Anyák napján köszönd meg anyukádnak ragyogó, szimbolikus új Pandora ékszerekkel, hogy mindig melletted áll!

Olyan ikonikus motívumokat megidézve, mint a szív, végtelen jel és a családfa, ez a széleskörű új kollekció a szeretetet és hálát jelképezi. A mesteri kézműves munkával elkészített darabok stílusosan és mégis érzelmeket közvetítve tisztelegnek minden lenyűgöző anya előtt.

„A szezon stílusai sokoldalúak és sokfélék, épp mint az édesanyák, akik viselik őket”

– mondja Francesco Terzo és A. Filippo Ficarelli, a Pandora kreatívigazgatói.

„Az egyes darabokat úgy terveztük, hogy minden anya stílusosnak, gyönyörűnek és szeretettnek érezhesse magát.”

A tökéletes Anyák napi ajándékot keresve olyan klasszikus darabokra koncentrálj, amik megmutathatják anyukádnak, mit érzel iránta. Ebben a szezonban a Pandora új designokkal bővítette a modern klasszikusokból álló kollekcióját, ami változatos ajándéklehetőségeket kínál minden anyuka számára.

Válassz az érzelmes, szimbolikus és kifinomult Pandora stílusok közül és fejezd ki szereteted anyukád felé egy kifinomult és ragyogó ajándékkal az idei Anyák napjára.

Timeless kollekció

Akármilyen alkalomról is legyen szó, a könnyed elegancia mindig nyerő. A Pandora Timeless kollekciójához csatlakozó új designok finom, rózsák által inspirált sziluettjei egyszerre modern, mégis klasszikus megjelenést adnak.

„A rózsa motívum új elem a kollekcióban, azt az erőt jelképezi, aminek köszönhetően a nehéz időkben is kivirágozhatunk”

– mondja Francesco Terzo és A. Filippo Ficarelli, a Pandora kreatívigazgatói.

„Esztétikai szempontból a rózsa geometrikus alakja kiegészíti a Pandora Timeless kollekciójának klasszikus és kortárs vizuális nyelvezetét.”

A sokoldalú és könnyen kombinálható új darabokat viselhetjük szettben vagy más stílusokkal vegyítve az egyedi összhatásért. Ezek a mesterien megmunkált és kézzel, minőségi alapanyagokból készült ékszerek, arra lettek tervezve, hogy egy életen át viselhessék őket – egy olyan ragyogó ajándék, amit a szeretteink örökké becsben tartanak majd.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást