Nyolc film, ami elgondolkodtató csavarral ér véget

Kerekes Vivien
Írta: ,
Nyolc film, ami elgondolkodtató csavarral ér véget

Mindig azok a legjobb filmek, amelyek végén néhány percig még meredten nézel a képernyőre, és próbálod feldolgozni a váratlan, ugyanakkor hihetetlenül izgalmas befejezést. Persze nem a legegyszerűbb feladat rábukkanni az ilyen sztorikra; épp ezért most összegyűjtöttünk néhány híres és kevésbé híres filmet, hogy megkönnyítsük a keresgélést.

Fűrész Kép forrása: snitt.hu

Nem igazán szereted a véres, darabolós horrorfilmeket, ezért a Fűrész sorozat egyik részét sem nézted még meg? Akkor most ideje rávenned magad, a legelső rész ugyanis nem tartalmaz túl sok nehezen nézhető jelenetet, a történet viszont garantáltan végig fenntartja az érdeklődésed.

Két férfi felébred egy elhagyatott mosdóban; a lábaik le vannak láncolva, egy holttest hever a szoba közepén, mellette egy revolver, és egy diktafonon keresztül kapják az utasításokat.

Fogalmuk sincs, hogyan kerültek oda, de ahogy halad az idő, a történet egyre váratlanabb fordulatokat vesz; a befejezésre pedig biztosan nem számítasz majd!

Árva Kép forrása: orphan-movie.wikia.com

Adott egy első ránézésre átlagos család, amely szörnyű tragédiát élt át: a szülők elvesztették egyik kisgyermeküket, és azóta sem sikerült kiheverniük ezt a borzalmat. Hogy megpróbálják feldolgozni a veszteséget, úgy döntenek, örökbe fogadnak egy gyermeket az árvaházból.

Már az első pillanatban megkedvelik Esthert, aki noha sok mindenben különbözik az osztálytársaitól, mégis könnyen megbarátkozik új szüleivel. Az idill azonban nem tart sokáig; röviddel a beköltözés után ugyanis sorra történnek a megmagyarázhatatlan események, melyek hátterében olyan dolog áll, ami biztosan téged is alaposan megdöbbent!

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)