10 mutatós festmény, amit te is lemásolhatsz: saját képed lehet a falon (Galéria)

Írta: ,

Egy egyedi festmény a falon jól mutat, de az ára elég borsos lehet. Még szerencse, hogy néhány nagyon trendi illusztrációt akkor is le tudsz másolni, ha egyébként nem vagy különösebben gyakorlott a művészetek terén. Így aztán tényleg egyedi dekor lehet az otthonodban! Adunk is néhány ötletet!

Eső Kép forrása: stylemepretty.com

1/10 Eső

Az esőfelhőt a legjobb vízfestékkel megfesteni, így lesz egy kis színátmenet, a vízcseppeket pedig egy vékony hegyű filctollal is elkészítheted.

Minimál Kép forrása: etsy.com

2/10 Minimál

A szempillák megfestése pofonegyszerű, a szájat pedig rajzolhatod, de akár a rúzsozott ajkaiddal csókot is nyomhatsz a papírra, a megfelelő helyre.

Tökéletes dísz a fürdőszobába!

Színátmenet Kép forrása: apartmenttherapy.com

3/10 Színátmenet

A színátmenetes képeknek nagy divatja van most, és nem is nehéz őket elkészíteni, ha a kinyomott festékhez mindig egy kicsit több és több fehér színt adagolsz.

Csendélet? Kép forrása: thecraftyblogstalker.com

4/10 Csendélet?

Rajzolj egy gyümölcsöt, oszd fel háromszögekre, majd ugyanannak a színnek a különböző árnyalataival töltsd ki a háromszögeket, a kontúrokon pedig menj át fehér festékkel.

Már kész is az egyedi, geometrikus festményed!

Háromszögek Kép forrása: etsy.com

5/10 Háromszögek

Az egymásba torlódó színes háromszögek szintén izgalmas geometriai mintát adnak ki, a titok csak annyi, hogy mindig hagyd teljesen megszáradni a festéket, mielőtt elkezdenéd kiszínezni a következő háromszöget.

Geometria Kép forrása: etsy.com

6/10 Geometria

Még ennél is egyszerűbbet, de annál retróbbat keresel?

Akkor csak húzz két vonalat a papírra, és töltsd ki elütő színekkel az elválasztott részeket.

Ha a lapnak van egy alapszíne, akkor nem is kell csak két területet kitöltened!

Arany Kép forrása: topcooldiy.com

7/10 Arany

Néha egy merész színválasztás is elég, hogy különlegessé tegye a képet: itt a laza mozdulatokkal felvitt szürke festékre ecsettel arany színű festéket hordtak fel, alulról fölfelé haladva, több rétegben.

inhale exhale Kép forrása: etsy.com

8/10 inhale exhale

Belégzés, kilégzés – áll a két papíron, amelyek az azonos vonalban kezdődő és végződő vonalak miatt lesznek igazán érdekesek.

Ha szépek a betűid, nem is kell tudnod rajzolni, hogy egyedi fali dekorod legyen.

Városrajz Kép forrása: decozilla.com

9/10 Városrajz

Egy ilyen városképet megrajzolni sem különösebben nehéz, a kép különlegességét itt a sárga szín adja, amit akár véletlenszerűen, tetszés szerinti is felvihetsz a vászonra.

Motivációs idézet Kép forrása: mydomaine.com

10/10 Motivációs idézet

Ha pedig végképp nem szeretnél rajzolni, írj a kedvenc motivációs idézetedet egy nagy rajzlapra, izgalmas elrendezésben, tedd egy mutatós keretbe, és akaszd a bejárati ajtó mellé, hogy minden nap mosolyt csaljon az arcodra, mielőtt elindulsz otthonról!