Ötletek hullámos frizurára

Ötletek hullámos frizurára

Címlap / Stílus / Haj / Ötletek hullámos frizurára

Szeretnél egy modern, mégis könnyen elkészíthető hullámos hajviseletet? Inspirálódj a sztároktól és válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet!

Julia Roberts

Megjelenés: Lágy, tekeredő hullámok
Hogyan: A hajtőtől a hajvégekig fújd be hajad dúsító szerrel és egy kerek hajkefe segítségével szárítsd meg. Egy hajsütő vasat használva a nyak környékén tekerj fel néhány tincset, hogy a hajadban lévő hullámok természetesnek hassanak.

Jennifer Aniston

Megjelenés: Laza, borzos
Hogyan: A nedves hajvégekre vigyél fel hajdúsítót, majd tekerd hajcsavarókra egészen az álladig és hagyd megszáradni. Óvatosan távolítsd el a hajcsavarókat és egy könnyű hajfixáló segítségével biztosíts neki tartást.

Kate Hudson

Megjelenés: Hullámos, lépcsőzetes
Hogyan: Megszárított hajad csavard hajsütő vasra, minden tincset 15 másodpercig hagyj a vason. A két tenyered között dörzsölj el kevés hajfény szérumot és könnyedén nyomogasd felfelé a hullámokat, de ne túl erősen, mert elronthatod a hullámokat.

Gwyneth Paltrow

Megjelenés: Finoman ívelő hosszú haj
Hogyan: Szárítsd meg hajad, majd válaszd ketté. Egy hajsütő vassal csavard fel az egyes tincseket egészen az áll vonaláig.

Gisele Bündchen

Megjelenés: Nagyon hosszú, laza hullámok
Hogyan: Nedves hajad kend be hajhabbal és fejjel lefelé hajolva, félig szárítsd meg, majd egy hatalmas kerek hajkefe segítségével szárítsd meg teljesen. Ha hullámos vagy göndör hajad van nem kell lehajtanod a fejed. A szemed szintjéig tekerd fel a hajad hajsütő vasra és tartsd így tíz másodpercig. Befejezésként fújj hajadra kevés hajfixálót.

Ashlee Simpson

Megjelenés: Friss, kidolgozott hullámok
Hogyan: Nedves hajra vigyél fel kevés hajformázó habot és nyomkodd meg, de hagyd, hogy hajad magától megszáradjon. Egy sima fésűvel fésüld meg hajad, majd kevés hajfixálóval rögzítsd fürtjeid frisseségét.

Jessica Szohr

Megjelenés: Lágy hullámok és dús hatás a hajtőnél
Hogyan: Szárítsd meg hajad egy fésűvel. Az áll alatti részen csavarj fel tincseket egy hajsütő vasra. Hogy a hajvégek ne simuljanak ki, használj hajlakkot.

Maria Menounos

Megjelenés: Hosszú, finom hullámok
Hogyan: Nedves hajad kend be egész hosszában hajhabbal, majd egy kerek hajkefével szárítsd meg. Fürtjeidet tekerd fel hajcsavarókra, majd miután kivetted őket, fújd be hajad fixálóval.

Shakira

Megjelenés: Hosszú, laza fürtök
Hogyan: Nedves hajad fújd be göndörítő spray-el és hagyd a levegőn megszáradni. Hogy fürtjeid ne legyenek teljesen egyformák, használj több méretű hajsütő vasat. A hajvégektől indulva csavard fel hajad a vasra, de állj meg néhány centire a hajtőtől. Ha ezzel végeztél, ujjaiddal fuss végig hajadon, hogy elválaszd fürtjeid.

Christina Milian

Megjelenés: Vastag, kirobbanó fürtök
Hogyan: Hagyd hajad szabadon száradni, de mielőtt teljesen megszáradna, egy kerek hajkefét használva, fújasd meg a hajszárítóval. Hajad egyes részeit csavard fel egy hajsütő vasra és tartsd rajta 15 másodpercig, hogy hullámossá váljon.

Drew Barrymore

Megjelenés: Dús hullámok
Hogyan: Hajtsd le a fejed és nedves hajadra vigyél fel dúsító szérumot. Hagyd, hogy hajad magától megszáradjon. Válaszd el, vékony tincseket csavarj fel hajsütő vasra, véletlenszerű irányokba. Néhány másodpercig tartsd a tincset a vason, majd engedd szabadon. Mielőtt kimennél, a választékot tedd át a másik irányba.

Heidi Klum

Megjelenés: Két oldalon felcsavart haj, laza hullámokkal
Hogyan: Egy vastag hajsütő vassal készíts néhány nagyon laza hullámot. Válaszd el középen, majd gyűjtsd össze a hajad az egyik oldalról, csavard hátrafelé és tűzd meg. Ismételd meg a másik oldalon is. Ezután, egy aprócska hajgumival kösd össze a két oldalról összefogott hajat. Végül, egy kevés hajlakkal fújd be hajkoronád.

Jennifer Garner

Megjelenés: Hatalmas hullámok, középen elválasztott frizura
Hogyan: Egy nagy szórófejes hajszárítóval szárítsd meg a hajad, így adva neki alapot. Ezután, csavard a hajad egy hajsütő vas köré. Amikor ezzel végeztél, rázd meg a hajad, majd válaszd el középen. A halántékod felől, egy hullámcsat segítségével tűzz hátra egy-egy tincset mindkét oldalon.

VIDEO Melyik színt utálod a legjobban?

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást