Öt divatos női kézitáska 2022 tavaszára

Öt divatos női kézitáska 2022 tavaszára

Címlap / Uncategorized @hu / Öt divatos női kézitáska 2022 tavaszára

A tavasz ugyan még kicsit távolinak, álomszerűnek tűnik így a zimankós tél közepén, ám a divat már ébredezik, és egyúttal a női táskák kínálata is virágba borult. A legújabb modellek már nem a telet idézik és igézik, hanem szinte hívják, köszöntik az enyhülést hozó hónapokat. Az első, testet és lelket melengető sugarakat. Ez a nehezen megfogható kellem adja a paletta valódi vonzerejét! (x)

A bőr tavasszal is jó bőr

A 2022-es trendből egyszerűen nem hiányozhatnak a bőr női táskák. A megjelenésük, a szépségük, a különlegességük önmagukért beszél. Elegendő végignézni rajtuk, és a magyarázatnak helye nem marad. Mert annyira vonzóak, elegánsak és egyediek, hogy az hordásra való. És mindegy, hogy épp milyen évszakot élünk, a bőr divatja múlhatatlan, valamint egy cseppet sem periódusokhoz kötött.

Ezt a gyártók is pontosan tudják, így aztán nem meglepő, hogy a tavaszi kollekciók között méltó helyen szerepelnek a bőr variációk, amik nem egy évszakra szólnak. Sem az esztétikusság, sem a praktikusság tekintetében. A bőr erre képes. Olyan tartós érték hozható létre a segítségével, ami évekig, sőt évtizedekig biztos. Túlzásnak tűnhet mindez, ám a gyakorlat azt mutatja, hogy ez a színtiszta valóság. Ami bárki számára elérhető! A CCC széles választéka is erről tanúskodik!

Félre a szürkeséggel, jöjjenek a színek

A tavasz minden szempontból a megújulás időszaka. A tél ködét messzire fújja az enyhe szellő, amiben a fák rügyeket bontanak, és ahol a virágok szépen lassan kinyújtják szirmaikat. A 2022-es évből sem hiányozhatnak a színek. Sokan az őszi, téli periódust tudatosan sötét árnyalatokkal kísérik végig. Ám a tavaszra senki sem mondhatja, hogy színtelen, szürke, kifakult.

A legvonzóbb modellek a szó szoros és átvitt értelmében egyaránt sokszínűek. A CCC online felületén a színkavalkád pár kattintás után megelevenedhet. Túl a hagyományosnak, megszokottnak mondható árnyalatokon olyan variációk is figyelemért könyörögnek, amik meghökkentőek, kitűnnek a tömegből, azaz száz százalékosan egyediek.

A kicsit nagy, a kicsit nagyobb és a legnagyobb!

Az aprócska női táskák ideje nem járt le, de az tény, hogy mind nagyobb népszerűségre tesznek szert a kifejezetten nagyméretű modellek. Amik ugyanakkor kecsesek, bájosak, szemeket gyönyörködtetőek. Ráadásul, hogy a praktikum oldala is előtérbe kerüljön a pakolás is pikk-pakk lerendezhető a segítségükkel. Természetesen a kisebb alternatívák sem tűntek el, így akiknek lényeges a minél jelentősebb kompaktság, nem kell lemondaniuk róla. A CCC üzletei országszerte tárt kapukkal várják mindazokat, akik örömmel kezükbe fognák azt a táskát, ami után a szívük kiált. A személyes tapasztalás kétségtelen erővel bír.

Kézbe, vállra vagy hátra?

Végül, de nem utolsó sorban a két legkeresettebb kialakítás 2022-ben is a rövid, illetve a hosszú pánttal rendelkező típus. Előbbi felmarkolható, utóbbi kényelmesen vállra akasztható. A lényeg a mindenkori kellem borítékolása. Tehát izgalmasan színpompás, táskákban gazdag tavasz elé nézünk.

VIDEO A sminkmester megmutatja, hogyan rajzolj profi tusvonalat magadnak

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!