Túl a szavakon: ezzel a 7 dologgal jelzi a párod, hogy igazán szeret

Túl a szavakon: ezzel a 7 dologgal jelzi a párod, hogy igazán szeret

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Túl a szavakon: ezzel a 7 dologgal jelzi a párod, hogy igazán szeret

A csodás csókok

Az, hogy hogyan csókol meg a párod, sokat elárul az érzelmeiről. Néha mindenkinél megesik, hogy csak egy gyors puszira kerül sor az ajtón belépve, de ha egyébként az esetek többségében hosszú, szenvedélyes csókokat váltotok, a szerelem biztosan jelen van köztetek! Szintén erre utal az, ha a csókok után a párod mindig mosolyog, és láthatóan kiélvezi a pillanatot. Ez tökéletes módja annak, hogy egy férfi kimutassa a szeretetét!

Mindig figyel rád

Biztosan nagyon fontos vagy a párodnak, ha mindig odafigyel rád, és arra, amit mondasz. Nyilván mindenkinél megesik, hogy időnként elkalandozik a figyelme, pláne, ha épp belemélyedt a telefonjába, de ha az esetek többségében a párod TÉNYLEG meghallgatja, amit mondasz, úgy ez is a szeretet kimutatásának egyik módszere. Azok a férfiak, akik szerelmesek, biztosan nem akarnak lemaradni arról, mi történt aznap a párjukkal.

Akkor is ír, ha semmi sem történt

Hiába éltek együtt, a párod akkor is gyakran ír neked üzenetet a munkahelyéről, vagy ha elmegy a barátaival egy italra? Ha akkor is küld egy kedves üzenetet vagy vicces képet, amikor semmi sem történt vele, biztosra veheted, hogy mindig gondol rád, és még ebben a pár órában is hiányzol neki. Nem kell, hogy gyakran mondja, mennyire szeret, ha érezteti veled, hogy mindig ott jársz a fejében!

gradyreese/istockphoto.com

Tükrözi a mozdulataidat

Itt egy kis pszichológia is bejön a képbe, hiszen valószínűleg a párod sem tudja, hogy ezt csinálja; ahogy azt sem, hogy emiatt! Figyeld meg, hogy a mozgásodat, a kartartásodat, bármilyen mozdulatodat észrevétlenül leutánozza-e, amikor beszélgettek! Szakértők szerint ugyanis azok a párok, akik nagyon közel állnak egymáshoz, és jó a kapcsolatuk, akaratlanul is másolni kezdik a partnerüket. Ez is annak jele, hogy nagyon kötődik hozzád.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást