Szerelem / Párkapcsolat

Túl a szavakon: ezzel a 7 dologgal jelzi a párod, hogy tényleg szeret

istockphoto

A csodás csókok

Az, hogy hogyan csókol meg a párod, sokat elárul az érzelmeiről. Néha mindenkinél megesik, hogy csak egy gyors puszira kerül sor az ajtón belépve, de ha egyébként az esetek többségében hosszú, szenvedélyes csókokat váltotok, a szerelem biztosan jelen van köztetek! Szintén erre utal az, ha a csókok után a párod mindig mosolyog, és láthatóan kiélvezi a pillanatot. Ez tökéletes módja annak, hogy egy férfi kimutassa a szeretetét!

Mindig figyel rád

Biztosan nagyon fontos vagy a párodnak, ha mindig odafigyel rád, és arra, amit mondasz. Nyilván mindenkinél megesik, hogy időnként elkalandozik a figyelme, pláne, ha épp belemélyedt a telefonjába, de ha az esetek többségében a párod TÉNYLEG meghallgatja, amit mondasz, úgy ez is a szeretet kimutatásának egyik módszere. Azok a férfiak, akik szerelmesek, biztosan nem akarnak lemaradni arról, mi történt aznap a párjukkal.

Akkor is ír, ha semmi sem történt

Hiába éltek együtt, a párod akkor is gyakran ír neked üzenetet a munkahelyéről, vagy ha elmegy a barátaival egy italra? Ha akkor is küld egy kedves üzenetet vagy vicces képet, amikor semmi sem történt vele, biztosra veheted, hogy mindig gondol rád, és még ebben a pár órában is hiányzol neki. Nem kell, hogy gyakran mondja, mennyire szeret, ha érezteti veled, hogy mindig ott jársz a fejében!

gradyreese/istockphoto.com

Tükrözi a mozdulataidat

Itt egy kis pszichológia is bejön a képbe, hiszen valószínűleg a párod sem tudja, hogy ezt csinálja; ahogy azt sem, hogy emiatt! Figyeld meg, hogy a mozgásodat, a kartartásodat, bármilyen mozdulatodat észrevétlenül leutánozza-e, amikor beszélgettek! Szakértők szerint ugyanis azok a párok, akik nagyon közel állnak egymáshoz, és jó a kapcsolatuk, akaratlanul is másolni kezdik a partnerüket. Ez is annak jele, hogy nagyon kötődik hozzád!

A tökéletes ajándékok

Hiába vagytok együtt régóta, mai napig meglep időnként egy kis aprósággal? A születésnapodra, karácsonyra jól átgondolt ajándékkal készül, és nem csak gyorsan beszalad a boltba egy bonbonért? Azok a férfiak, akik mindig igyekeznek megtalálni a legjobb ajándékot, és energiát ölnek ezek beszerzésébe, lényegében ezzel is kimutatják, hogy mennyire szeretik a párjukat.

Bármiben segítene neked

Bár azt gondolnánk, egy kapcsolatban ez alap, valójában a segítségnyújtásnak is megvannak a fokozatai. Amikor a párod viszont olyan dolgokban is megpróbál segíteni neked, amiben nem is biztos, hogy tud, na az az igazi szeretet! Ha rengeteg a munkád, és felajánlja, hogy megfőzi a vacsorát, noha még a melegszendvics is kifog rajta, vagy amikor összeveszel a tesóddal, és ő igyekszik békíteni titeket, mind olyan cselekedetek, amelyek az őszinte szeretetet bizonyítják!

Az intim pillanatok

Szavak nélkül leginkább az érintéssel lehet legjobban kifejezni azt, hogy nagyon szeretitek egymást. Ennek jele az, ha a baráti eseményeken szinte mindig hozzád ér, ha a kanapéra leülve már rögtön ölel is át, és ébredés után, akár csak fél percig, de sor kerül az összebújásra. Ezek teremtik meg az intim pillanatokat, és egyúttal a legjobb módját adják a szeretlek szócska helyettesítésének.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW