A legdivatosabb női cipők 2021 őszén és telén

A legdivatosabb női cipők 2021 őszén és telén

Címlap / Stílus / Divat / A legdivatosabb női cipők 2021 őszén és telén

Maszkulin fazonok, vastag talprészek, magas sarkak… A szezon legdivatosabb női cipői elég vagányra sikerültek. Ideális modellek minden stílusos nő számára. Mutatjuk, hogy melyek a legnépszerűbb fazonok 2021 őszén és telén! (x)

Nagy kedvencnek számítanak a szezonban a szemet gyönyörködtető platform csizmák

A szezon legnépszerűbb lábbelijei igazán különlegesek. Hódítanak a maszkulin cipők a hölgyek körében. Karakteres, vastag talprésszel vannak ellátva, egyes darabok díszítést is kaptak. A vastag talprész a magassarkú csizmák esetében is jelentkezik.

A hosszú szárú változatok, valamint a bokacsizmák esetében egyaránt. Nőies, különleges és divatos megjelenést biztosítanak a hűvösebb napokon is. Nagy kedvencnek számítanak a szezonban a szemet gyönyörködtető platform csizmák, hiszen visszatértek a divatba. Praktikus, kényelmes és divatos darabok.

Az említettek mellett a katonai stílusú bakancsok fűzős változatai is hódítanak. Kényelmes, laza és stílusos megjelenést biztosítanak. Mindegyik változat bátran hordható szoknyákhoz és farmerekhez egyaránt. A rohangálós hétköznapokon is megállják a helyüket, kényelmet és megfelelő tartást biztosítanak a lábak számára. Mindeközben pedig szuper divatosnak számítanak.

A stílusos modellek sora itt még nem ért véget. Amennyiben az igazán nőies megjelenés a cél, elegánsabb alternatíva is választható, például a rogyasztott szárú csizma. Ez is a legdivatosabb női lábbelik közé tartozik, azonban a viselése gondos körültekintést igényel. Ugyanis ez a lábbeli vastagítja a vádlit, szóval valahogy korrigálni kell az összképet. Érdemes a rogyasztott szárú csizmából magassarkút választani, és célszerű szoknyával viselni.

A tervezés középpontjában mindig a női igényeknek való megfelelés áll

Az említett lábbelik kifejezetten vagány kiegészítői az őszi és téli ruhatárnak. Elbűvölő darabok, melyek tervezésének középpontjában a női igényeknek való megfelelés állt. Bármelyik divatos lábbelire is essen a választás, mindenképpen megbízható gyártótól származó változatot érdemes beszerezni, mely esetében a kiváló minőség garantált. Fontos, hogy maximális kényelmet biztosítson és strapabíró legyen, hogy hosszú éveken át megállja a helyét.

Minden cipő esetében követelménynek számít a kényelem, a divatos kialakítás és a praktikum. Továbbá fontos, hogy egészségesen tartsák a lábat, ne jelentsenek terhet, hogy a léptek rugalmasak és könnyedek lehessenek. Elengedhetetlen, hogy tökéletesen illeszkedjenek a lábakhoz, hogy a kimagasló kényelmet az egész napos viselés során is garantálják. Úgy érzed, hogy itt az ideje az őszi és téli cipőtárad felfrissítésének?

Akkor nézz körül a CCC széles kínálatában, ahol megtalálhatóak a szezon legdivatosabb női lábbelijei, melyek minőségi alapanyagokból és világszínvonalú technológiával készültek. Ideális lábbelik minden stílusos nő számára! Szerezd be a legújabb kedvenced! Ráadásul a CCC üzletei mellett, a webáruházában is megvásárolhatóak a legjobb márkák termékei.

VIDEO 10 ecset, ami nélkül lehet sminkelni, de nem érdemes

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!