Öregítő öltözködés – Így ne öltözz, ha fiatalos akarsz maradni

Öregítő öltözködés – Így ne öltözz, ha fiatalos akarsz maradni

Címlap / Stílus / Divat / Öregítő öltözködés – Így ne öltözz, ha fiatalos akarsz maradni / 2. oldal

Óvatosan a hosszú szoknyákkal

A szoknyák jó ideje nem voltak annyira divatosak, mint most, ráadásul olyan irányzatuk is népszerűnek tűnik, ami nem kifejezetten a fiatal énedet hivatott kiemelni. Közkedveltek ugyanis a boka fölött végződő háromnegyedes, valamint a bokáig érő, bővebb szabású szoknyák is. Ezek ráadásul sokszor fodrosak, harang alakúak, vagy éppen rakottak is lehetnek, ami még tovább ront az összhatáson.

Persze, nem kell lemondanod a hosszú szoknyákról, főleg nem a mostanában divatos, pliszírozott változatokról. Azonban legyél körültekintő a viselésükkel, és inkább vidámabb színűeket válassz, fémes ragyogásúakat és egyszerűeket, de semmiképpen sem sötéteket, vastagabbakat. 

 

 

Ne viselj túl sok réteget

A réteges öltözködés jól is elsülhet, de nem akkor, ha azok a rétegek előnytelenül mutatnak rajtad. Ha felveszel egy feszes felsőt, hozzá egy tökéletesen passzoló blézert, majd egy méretes, csinos kendőt, akkor is rétegesen öltözködsz, de ebben remekül fogsz festeni.

Viszont ugyanígy réteges öltözködés, ha felkapsz egy oversized blúzt, ami kilóg a túlméretezett pulóvered alól, amire rákaptál egy hatalmas sálat és persze egy kabátot is. Egyébként sokat ronthatsz a helyzeten barnás színek, mellények, régimódi minták viselésével.

A réteges öltözködés egyébként trendi, de nagyon jó stílusérzék kell ahhoz, hogy megtaláld az összhangot. Sajnos inkább az a jellemző, hogy ennek az irányzatnak eredményeképpen nem csak idősebbnek fogsz tűnni a korodnál, hanem még teltebbnek is a valóságosnál.

 

 

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást