Az orális kényeztetés 7 aranyszabálya – a férfiak szemszögéből

Az orális kényeztetés 7 aranyszabálya – a férfiak szemszögéből

Címlap / Szerelem / Szex / Az orális kényeztetés 7 aranyszabálya – a férfiak szemszögéből / 2. oldal

5. Pozíciók

Ennél a játéknál fontos a pozíció is. Hiába, el kell fogadni, hogy a pasik vizuálisak, így igen is szeretik látni, amit csinálnak, vagy amit velük tesznek. Ez persze nem azt jelenti, hogy egy komplett pornós repertoárt kell felvonultatni, mert az inkább lohasztó, sem mint felpörgető.

Ha mindenképpen szeretnéd elkerülni azt, hogy nézzenek, miközben élvezetet adsz, akkor próbáld ki a 69-et, így nem csak, hogy a kíváncsi tekinteteket küszöbölöd ki, hanem még gyönyört is kapsz.

6. Nemi betegségek

Súlyos hiba lenne azt hinni, hogy az orális szex közben nem lehet nemi bajokat elkapni. Minden kórokozó képes felszívódni a nyálkahártyán keresztül, még abban az esetben is, ha a végkifejletig nem juttok el.

Ez ellen kétféleképpen védekezhetsz: vagy gumit használtok ekkor is, vagy olyan partnerrel gyakorlod, akiről biztosan tudod, hogy makkegészséges.

7.
Előjáték gyanánt

Sokan igen mostohán kezelik az előjátékokat, mivel azt gondolják, hogy az aktus a fő attrakció, minden más, ami előtte történik, csak időhúzás. Ám rögtön megváltozik a hozzáállásuk, ha az orális játékok bekerülnek ebbe a körbe.

Nem kell feltétlenül úgy befejezni a szexet, ahogy elkezdted, nyugodtan használd ezt a „praktikát” átvezetés képen. Hidd el, a másik minden bizonnyal értékelni fogja. Az orális szex, mint minden szexuális játék, csak akkor élvezetes, ha azt mindkét fél szereti. Ahhoz azonban, hogy jól is csináld, gyakorlat és persze egy nagy adag szerelem is kell, ezek nélkül nem lesz az igazi.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást