Jól öltözni kevesebbért – nemcsak válságos időkben!

Jól öltözni kevesebbért – nemcsak válságos időkben!

Címlap / Stílus / Divat / Jól öltözni kevesebbért – nemcsak válságos időkben!

Mindannyian szeretnénk sikkesen és divatosan öltözni, de nem tudunk és nem is akarunk sokat költen rá.

Az akciós, vagy nagykereskedelmi ruhák is lehetnek jó minőségűek és trendiek. A pénztárcakímélő ruhavásárlás legjobb módja ha nagykereskedelmi ruhákat vásárolunk, viszont szem előtt kell tartanunk pár fontos vásárlási tanácsot.

Íme pár pénztárcakímélő tipp, mi előtt nekilendülnénk a vásárláshoz.

Online vásárlás

Az egyik legjobb módja, hogy olcsó ruhákat beszerezzünk az online vásárlás. Az az időszak, amikor féltünk interneten vásárolni, már a múlté. Az internet ma már sokkal biztonságosabb, mint volt egykor, ráadásul az internet gyors és egyszerű fizetési eszközöket kínál. A webáruházakban jobbak az árakat , valamint széles áru- és márkakínálattal rendelkeznek. Tehát bátran válaszd a kényelmes, otthoni vásárlást.

Olvasd el ehhez kapcsolódó cikkünket: Tavaszi/Nyári ruhaválogatás magyar webáruházakból

Tinédzserek

Gyorsan növekednek, ráadásul a tinidivat akár egyik napról a másikra is változhat. Tehát ahelyett, hogy vagyonokat költenénk ruházatukra vagy egyszerűen megvonnánk tőlük az öltözködés lehetőségét, vásároljunk használt ruhát. Ma már rengeteg olyan használtruha bolt működik, ahol minőség és divatot találunk. Vigyük gyakran vásárolni tinédzser gyermekünket, hadd fejlődjön a stílusuk és legyen meg az, amire vágynak.

Nők

Sokszor lábunkat lejárjuk egy-egy olcsóbb göncért, de mindent leszámítva megéri. Tippünk az, hogy mindig a szezon-végi árleszállítások alatt vásároljunk. Hogy ne kelljen attól félni, hogy jövőre kimegy a divatból, válasszunk klasszikus darabokat, kerüljük az extrém darabokat. Ha minden szezon-végi árleszállítást kihasználunk, lesz mivel meglepjük magunkat következő évben.

Kiegészítők

A kiegészítők megváltoztathatják az egész megjelenésedet. Tehát próbáld a legjobb kiegészítőket beszerezni. Például a klasszikus fehér ing és fekete nadrág együttest dobd fel egy selyem sállal, vagy egy divatos kabáttal. Ezek cserélésével a legtöbb ember rá sem fog jönni, hogy az alapok (ing és nadrág) ugyanazok maradtak.

Az ékszerek ugyszintén fokozzák a megjelenést. A legjobb ha klasszikus modelleket választunk, amelyek a legtöbb ruhához illenek.

Cipővásárláskor szánjunk pénzt minőségi bőrcipőkre, hisz nem vagyunk annyira gazdagok, hogy olcsó cipőt engedhessünk meg magunknak.

Okos döntések

Ruhavásárlás során tudnod kell, milyen alapdarabokra van szükséged, és mit hordanál a legtöbbet. Nézd meg a kiszemelt ruha árát, saccold meg az idén hányszor fogod felvenni, majd oszd el az árat ezzel a számmal, és megtudod a ruha igazi árát. Amennyiben a tényleges ár megfizethetőnek tünik számodra, akkor bátran vedd meg.

Ezekkel az egyszerű vásárlási tippekkel divatos maradhatsz, mi közben csökkented a kiadásaidat.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást